pirmdiena, 2011. gada 18. jūlijs

Labākās filmas

Esmu redzējis daudzas filmas taču vienmēr katram ir labākās filmas, kuras var skatīties atkārtoti vairākas reizes. Šeit būs neliels saraksts ar tām filmām, kuras es uzskatu par labākajām starp redzētajām filmām.

Labākās filmas un drāmas, par jauniešiem, kautiņiem, vardarbību un prostitūciju:

Все умрут,а я останусь - filmā ir stāsts par meitenēm, kuru dzīves mainās uz sliktāko pusi, jo viņas pašas vēlās mainīties. Viņas nav no tām populārākajām, tācu vēlās sevi pierādīt, ka ir pietiekami labas. Filmā ir stāsts par jauniešu dzīvi skolā, par izrēķināšanos, ballītēm, zālīti, alkoholu un seksu.

Lilija 4-ever (Лиля навсегда ) - filmā ir stāsts par meiteni, kuru pamet māte. Viņa dodās dzīvot pie vecmāmiņas, taču vecmāmiņa izrādās, ka nemaz tik laba nav. Meitenei viss pieriebjās un viņa vēlās nopelnīt naudu un sākt jaunu dzīvi. Viņa dodās ar draudzeni uz klubu, kurā piepelnās nodarbojoties ar orālo seksu. Kāds puisis viņu ievēro un piedāvā darbu ārzemēs. Viņa priekrīt un dodās ceļā. Taču izrādās, ka šis puisis nemaz nav tik labs kā izliekās. Darbs ārzemēs tiešām ir tikai vai solītais?

Lilja 4-ever un Все умрут,а я останусь ir riktīgi labas filmas, jo pēc to noskatīšanās ilgi vēl vajadzēja padomāt.

Thirteen un kidulthood ir labākās filmas, kuras ilgi paliks atmiņā, jo ar to arī viss sākās, kad sāku skatīties drāmas.

Thirteen - filmā ir stāsts par kādu 13 gadīgu meiteni, kuras dzīve tiek konkrēti sačakarēta, jo viņa vēlās sadraudzēties ar cacām, kuras ir diezgan maucīgas. Arī šajā filmā ir stāsts, par alkoholu, seksu, narkotikām, kriminālām darbībām un par nodevību. Labā meitene kļūst par slikto, bet vai beigās viss nokārtojās un saliekās pa plauktiņiem? Vai arī, ja cilvēks noiet no ceļa un dzīvē kļūdas vai tiešām neko vairs nevar darīt un viņam nevar palīdzēt?

Kidulthood - Filma par jauniešu dzīvi, kuri tusējās pa ielām, lieto alkoholu, kūrī zālīti (trafku), pārguļ ar nepilngadīgām meitenēm. Konfliktus kārto ar fizisku spēku, taču neaizdomājās par sekām. Viss, kas viņiem interesē ir ballītes. Filmai ir otrā daļa Adulthood, kuru ir vērts noskatīties, lai uzzinātu attrisinājumu. Pirmā daļa uz mani atstāja lielu iespaidu, jo es viņu skatījos, kad aptuveni biju filmas varoņu vecumā. Daudzi filmas notikumi likās tik pazīstami, laikam tādēļ šī filma man patika.

Bully - Spēcīga filma, par slepkavību un par to kā šī slepkavība tiek veikta. Daudziem ir grūti kādu nogalināt, taču citiem tas nesagādā grūtības. Filmā jauniešiem tas sagādāja lielas grūtības, taču vai viņiem šis plāns izdevās? Un kādēļ vispār kaut, kas tāds var ienākt prātā? Laikam jau naids un vēlme atriebties kādreiz ir nekonrolējama. Diezgan spēcīga filma, tās sākumā ir arī pornogrāfiski skati. Kaut kas jēdzīgs sāk notikt principā filmas vidū, sākumā nedaudz muļā visu uz rinķi.

The girl next door - Diezgan spēcīga filma, meitene tiek sagūstīta pagrabā un spīdzināta. Notiek daudzas lietas ar šo meiteni. Tiek dedzināts ķermenis, izvarota, sista, dedzināta ar cigaretēm, dod ēst visādas samazgas. Viņa tiek piekārta aiz rokām pie striķiem pilnīgi kaila. Īsak sakot tiek konkrēti pazemota visneiedomājamākos veidos. Filmā ir arī kāds puisis, kurš vēlās viņai palīdzēt, taču vai viņam tas izdodās?

Šīs filmas ir, manuprāt, pēdējo gadu labākās filmas, kuras esmu redzējis. Vēl vienu labu filmu, kuru jau diezgan sen esmu redzējis saucas Green street hooligans. Filmā ir stāsts par trakajiem futbola faniem, kuri rīko konkrētus rubakus, arī ar letāliem iznākumiem. Filma nedaudz pa nerviem dod.

Lūk šādas mana saraksta labākās filmas es varu minēt.

Vēl pie tādām labām dramatiskām un savā ziņām romatiskām filmām var minēt Remember me, kur ir stāsts par attiecībām ar meiteni un ģimeni, taču, kad filmas beigās viss sāk jau nokārtoties, notiek kaut kas negaidīts. Patiesībā pēdējo gadu laikā esmu redzējis pietiekami daudz filmu un lielākā daļa, kuras esmu noskatījies un ir patikušas var sameklēt šeit sadaļā filmas, kur varēsiet atrast, manuprāt, labākās, kuras noteikti ieteiktu noskatīties, ja nav redzētas. Daudzas ir tādas, kuras var skatīties atkārtoti, piemēram, ja runājam par seriālu The O.c vai Skins. Tad zinu, ka pēc pāris gadiem noteikti gribēšu noskatīties vēlreiz, tagad uzreiz, protams, nebūs vairs tas, taču abi šie seriāli ir vienkārši ar ideāliem stāstiem par ne tik ideālām dzīvēm, par jauniešiem, alkoholu, kautiņiem, narkotikām, ballītēm un problēmām, kuras ir mūsu ik dienas sastāvdaļa.Šo seriālu stāsti bieži vien liekās tik pazīstami un tieši tas arī piesaista.

Labākās romantiskās filmas - Remember me, Titāniks, Romeo un Džuljeta pietiekami emocionālas un aizkustinošas Kopumā jau ir daudz labas romantiskas filmas, taču šīs ierindojās manā top 3..

Filmas par jauniešiem

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru