pirmdiena, 2014. gada 24. februāris

Filmas par jauniešiem

Gribētu minēt dažas filmas, kuras man patika un noteikti varētu ieteikt noskatīties arī kādam citam. Filmas par jauniešiem ir interesanti skatīties gan pašiem jauniešiem, gan arī vecākiem cilvēkiem, kuri var atcerēties savu jaunību un varbūt pat salīdzināt filmas notikumus ar dzīvi.


Filmā galvenais varonis ir kāds puisis, kuram ir mājas arests. Viņam nav atļauts iziet no mājas, pretējā gadījumā tiesa lems par bargāku sodu. Puisim kļūst garlaicīgi un viņš sāk novērot kaimiņus. Šī novērošana pārtop paranojā, kura varbūt nemaz nav paranoja. Iespējams, ka puisis redzēs, ko tādu, ko nevajadzēja redzēt. Lai nu kā, filmā ir daudz humora, taču tai pašā laikā tā ir pietiekami nopietna. Pa vidu visai novērošanai tikai arī veltīta uzmanība kādai kaimiņu meitenei, kura pamana uztājīgo novērotāju.

Laba filma par jauniešiem, kuriem ir problēmas ģimenē. Galvenā varone ir kāda jauna 16 gadīga meitene. Viņu pamet māte un vecmāmiņa. Meitene paliek bez naudas un kaut kādā veidā cenšas nopelnīt. Viņa atrod iespēju ar draudzenes palīdzību nopelnīt kādā klubā apmierinot kluba apmeklētājus. Kāds vīrietis jauno meiteni pamana un piedāvā labi apmaksātu darbu ārzemēs. Meitenei nav 18, tāpēc nākas veidot viltotu pasi. Taču vai meitenes dzīve mainīsies uz labo pusi? Filmas ir laba un tās sižets ir diezgan interesants, tai pašā laikā reālistisks un par mūsdienu problēmām.Šī filma Lilja 4-ever noteikti ierindojas augstā vietā manā sarakstā filmas par jauniešiem. Vienozīmīgi iesaku noskatīties.

Все умрут,а я останусь
Diezgan vienkāršs filmas stāsts par jauniešiem, kuri apmeklē skolu. Par problēmām skolā, ballītēm, alkoholu un problēmām, kuras saistītas ar skolas un ģimenes dzīvi. Galvenajās lomās ir trīs jaunietes, kuras mācās vidusskolā. Katrai ir savas problēmas ģimenē, taču visas kā viena vēlas būt skolā pamanītas. Viņām ir viens mērķis, aiziet uz skolas diskotēku un parādīt visiem cik viņas patiesībā ir lieliskas. Laba filma par jauniešiem un viņu problēmām. Savā ziņā moderna filma, kurā tiek apskatītas mūsdienu problēmas gan ģimenē, gan skolā.

Skins filma par attiecībām
Šo varētu ierindot top augšgalā sarakstā filmas par jauniešiem. Skins ir daudzsēriju filma, kurā ir mūsdienīgi notikumi, ballītes, alkohols, narkotikas, pašnāvības, problēmas, kautiņi, huligānisms un visas citas lietas, kas saistītas ar jauniešiem. Ja iepriekš top augšgalā bija seriāls the o.c, tad, tagad noteikti vismaz manā sarakstā ir skins.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru