sestdiena, 2009. gada 14. novembris

Filma the girl next door

the girl next door


Filmā "The girl next door" ir stāsts par ģimeni, kas sagūsta meiteni un liek viņai ciest, kā nekad agrāk. Meitene tiek spīdzināta viss dažādākajos veidos. Ģimene ņirgājās par meiteni un viņas māsu. Taču bija cilvēki, kas vēlējās palīdzēt meitenei un viņas māsai. Tas bija, kāds zēns, kurš nepiedalijās šīs ģimenes vardarbīgajās spēlītēs pret meiteni. Meitene tika vardarbīgi turēta pagrabā piesieta karājoties pie striķiem aiz rokām. Meiteni dedzināja ar cigaretēm, kā arī izvaroja. Meitenes ķermeni dedzināja ar lodlampu. Meitenei tika izdedzinātas acis ar lodlampu. Vai zēnam izdevās izglābt meiteni un viņas māsu, Jūs varēsiet uzzināt tikai, tad ja noskatīsieties filmu "The girl next door". Filma ir diezgan vardarbīga un nav ieteicams skatīties pārāk jauniem cilvēkiem, kuri var iespaidoties no filmas.

Filmas vērtējums no manas puses ir diezgan pozitīvs, jo kaut ko tādu izdomāt ir jābūt nedaiuz interesantam cilvēkam ar īpašu domāšanas veidu. Doršvien vērtējumā lieku maksimālo vērtējumu no pieciem punktiem.

Filmā the girl next door piedalijās tādi aktieri kā William Atherton, Blythe Auffarth, Blanche Baker, Kevin Chamberlin, Gabrielle Howarth, Mark Margolis, Graham Patrick Martin, Grant Show, Santo Silvestro, Greg Northrop, Michael Nardella, Daniel Manche un citi.



Kadri no filmas the girl next door  ir izņemti, jo bija pārāk vardarbīgi, tā vismaz uzskata adsense administrācija. 2007. gada filma. Filmas sižets ir pietiekami labs, lai to noskatītos. Filma ir par sievietes pazemošanu, izvarošanu, ņirgāšanos, spīdzināšanu un morālu kā arī fizisku ietekmēšanu. Līdzīgas filmas ir bijušas, kuras veidotas pēc patiesiem notikumiem, kur sieviete ilgstoši tiek turēta pagrabā. Tādi gadījumi ir bijuši vairāki un ziņās par to ir rakstīts ne vienu vien reizi.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru