svētdiena, 2010. gada 25. jūlijs

The O.c - filma par jauniešiem un viņu attiecībām, problēmām

The O.c The O.C ir seriālveida filma, kas sastāv no četrām sezonām. Katra sezona ir savā starpā saistīta, un viss The O.C stāsts tiek turpināts. The O.C ir stāsts par attiecībām, uzticēšanos, nodevību, vidusskolnieku dzīvi, alkoholismu, narkotikām, ģimenes problēmām un par daudzām citām ikdienišķām tēmām. Sezonas sākumā, ir stāsts par kādu puisi vārdā Rajens, kurš brāļa dēļ, nonāk cietumā. Jo brālis vēlējās nozagt mašīnu, un sanāca, tā ka Rajens un viņa brālis nonāca cietumā. Taču bija kāds vīrs vārdā Sendijs, kurš nodarbojās ar mazgadīgajiem un vēlējās viņiem palīdzēt. Tādejādi, Rajenu izdabūja no cietuma. Taču, pa to laiku māte jau no rajena bija atteikusies un aizbēgusi ar savu mīļāko uz citu dzīvesvietu. Tēvs Rajenam bija cietumā, tāpat kā brālis. Tā nu Rajenam nebija, kur palikt un viņu uzņēma Sendija ģimenē. Puisis no nelabvēlīgas ģimenes un netik bagāta rajona, nonāca bagātnieku mājā un bagātnieku aprindās. Taču, viņam viss negāja gludi, jo tādus, kas atbraukuši no nelabvēlīgiem rajoniem, nepārak uzņēma bagatnieku, un vēl zinot to, ka viņš bija nokļuvis cietumā. Te nu principā sākās stāsts, par Rajenu, Merisu, Sammeru, Sedu un citiem.


Man patīk šī seriālveida filma, jo tas ir par ikdienišķām tēmām un parastām problēmām. Kad liekās, ka viss ir lieliski, uzrodās jaunas un jaunas problēmas. The o.c ir diezgan populārs seriāls un tas ir rādīts ļoti daudzās valstīs. Tas ir pieejams arī latviski, dažādos failu apmaiņas serveros kā, piemēram, fano. Vienozīmīgi šo seriālu esmu ierindojis augstā pozīcijā vērtējuma ziņā. Varētu pat teikt, ka tas ierindojas top 5 pirmajā vietā. Otrs labākais ir skins.



the o.c
the o.c

the o.c
Lasi par:
O.c pēdejā sezona


Aktieri - Peter Gallagher, Kelly Rowan, Ben McKenzie, Adam Brody, Rachel Bilson, Melinda Clarke, Mischa Barton, Tate Donovan, Shannon Lucio, Wayne Dalglish, Logan Marshall-Green un citi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru