sestdiena, 2012. gada 1. septembris

Pelni internetā

Pelni internetā visdažādākos veidos kā piemēram ar pakalpojumu vai preču pārdošanu. Priekš preču un pakalpojumu pārdošanas var izmantot dažādus starpniekus, piemēram pārdodot preces variet izmantot ebay. Ebay variet izvietot visas savas preces nosakot to cenu kā arī pasta pakalpojumu cenu. Kādēļ, lai šādi starpnieki ļautu pārdot savā mājas lapā, atbilde ir vienkārša, jo viņi par to saņem komisijas maksu kā arī apmeklētāju daudzums ir pietiekami liels, lai viņi varētu labi pelnīt ar izvietotajām reklāmām.

Pelni internetā pārdodot savas izveidotās fotogrāfijas, ir ļoti daudzas mājas lapas, kurās ir iespējams reģistrēties izvietot savas fotogrāfijas un, ja kāds no apmeklētājiem nopērk Jūsu fotogrāfiju, Jūs attiecīgi par to saņemiet naudu. Ar fotogrāfijām ir iespējams diezgan labi nopelnīt, ja ir talants.

Kā pelnīt ar youtube Latvijā?
Līdzīgi kā ar fotogrāfijām ir iespējams pelnīt arī ar video. Šos uzfilmētos video ievietojot youtube izveidotajā kanālā ir iespēja pelnīt internetā. Kā tad notiek pelnīšana? Respektīvi, Jūs izvietojiet savus video, apmeklētāji tos skatās un pie konkrētā video rādās reklāma, par 1000 unikāliem apmeklētājiem dienā, tiek maksāta komisijas maksa, kā arī, ja kāds no apmeklētājiem uzspiež uz šīs reklāmas, tad arī par to tiek saņemta papildus samaksa. Ja ir interesanti video un daudz youtube abonementu, tad pelļņa ir ļoti laba, taču lai iegūtu daudz abonementu, noteikti saturam ir jābūt angļu valodā.

Pelni internetā ar partnera programmām!
Pastāv arī partneru programmas, kurās ir iespējams reģistrēties pārdot citu cilvēku produktus jeb pakalpojumus un par to saņemt atlīdzību.
Peļņas iespējas internetā ir ļoti plašas vajag tikai izvēlēties, kurā kategorijā vēlaties iesaistīties un pelnīt. Protams, ka viss nav vienkārši un nāksies diezgan pastrādāt, lai varētu pēc tam izbaudīt savu darbu augļus.
Ne vienmēr vajag lielu projektu, lai spētu pelnīt naudu, citreiz var iztikt arī ar maziem, bet vairākiem projektiem, par dažādām tēmām.

Lasi vēl par šo tēmu - Pelni naudu internetā

Pelni internetā izvietojot savus referātus. Latvijā lielākā referātu krātuve ir atlants, kura piedāvā pelnīt komisiju no referāta vērtības, kuru nosaka viņi paši. Jo augstāk tiek novērtēts Jūsu darbs, jo lielāka peļņa no šī viena darba ir iegūstama. Darba kvalitāte tiek vērtēta pēc dažādiem kritērijiem, daži no tiem ir unikālums, lapu skaits, informācijas vērtīgums un kvalitāte.

Iespēju ir daudz ir tikai jābūt vēlmei kaut ko darīt un sākot darīt, būs arī panākumi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru