otrdiena, 2011. gada 29. marts

Pelni naudu internetā

Pelni naudu internetā darot vairāk vai mazāk. Pastāstīšu par to darīšanu mazāk. Visi esam gājuši skolās rakstījusi darbus, referātus un saņēmuši atzīmes, bet kādēļ samierināties tikai ar atzīmi, ja par savu padarīto darbu ir iespēja nopelnīt. Darbs ir ieguldīts vienu reizi, taču peļņa var nākt no šī darba gadiem. Lūk to es saucu par pelnīšanu internetā, kur daudz brīvā laika netiek pavadīts pie datora. Iespējams, ka daudzi jau nojauš par, ko ir stāsts. Stāsts ir par atlants.lv autoratlīdzību.Vai atlants.lv maksā naudu? Protams, ka maksā un pats esmu saņēmis četras izmaksas. Kopumā esmu augšupielādējis 21 darbu. Ir darbi, kas ir pieprasīti gadu pēc gada un ir tādi, kuru lejupielādējuši vien pāris reizes. Ir svarīgi zināt, kāda informācija jeb referāti cilvēkiem ir nepieciešami. Kā var pelnīt naudu internetā ar referātu?

Nopelni naudu internetā ar atlants.lv
Peļņa ir no referāta pilnās summas, kaut kādi procenti. Jo vērtīgāks referāts, jo vairāk par to saņemsiet, ja kāds Jūsu referātu jeb darbu lejupielādēs. Referāta cena ir atkarīga galvenokārt no lapaspušu skaita, taču nemazāk nozīmīga ir referāta kvalitāte un unikālums. Sākumā biju ievietoši tikai kādus trīs darbus, lai pārliecinātos vai tiešām atlants maksā un tas jau bija diezgan sen. Piecus latus nopelnīt sanāca divu gadu laikā. Pelnīt naudu internetā ar atlants ir grūti? Nav no tiem vieglākajiem veidiem pelnīt naudu ar atlants, taču, ja ir tāda iespēja, kādēļ neizmantot? Atlants izmaksā, kad sakrāti pieci lati, tā bija mana iespēja pārliecināties par to, ka viņi maksā. Tā es sāku patstāvīgi visus savus darbus ievietot atlants.lv, kuri kopumā tagad ir 21. Zemāk redzamajā attēlā ir iespējams aplūkot cik, tad īsti es esmu nopelnījis. pelni naudu interneta Līdz nākamajai izmaksai man pietrūkst nedaudz vairāk kā lats. Kopumā esmu nopelnījis 45,83 Ls un saņēmis naudu uz bankas kontu 38,07 Ls. Pats labākais ir tas, ka darbs ir ieguldīts vienreiz savs labums jau ir iegūts, jo pabeigta skola, taču tai pašā laikā var pelnīt naudu internetā. Tā kā neslinko un saliec darbus atlants.lv un un pelni naudu internetā!

Kā redziet, tad nopelnīt naudu internetā ir pavisam reāli. Protams, šis ir tikai veids kā piepelnīties, jo lai pelnītu lielu summu ar atlants, tad būtu nepieciešams augšupielādēt neiedomājamu skaitu referātu un citu dokumentu, kas visticamāk nav diez ko reāli. Taču, lai būtu iespēja nopelnīt pāris liekus latus jeb šobrīd tie jau ir euro, tad uzskatu, ka šī iespēja ir ļoti laba.

3 komentāri:

  1. tas ir labs padoms. es rakstu par kaut ko līdzīgu ;)
    http://pelnit-interneta.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  2. Paklau , cik % no darba vērtības viņi izmaksā ?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liekās, ka bija aptuveni 10%. Bet, ja ir normāli darbi, kuru vērtība ir 5 ls, tad jau normāli sanāk.

      Dzēst