sestdiena, 2010. gada 17. aprīlis

Девчонки из универмага | Galerianki

Filma Galerianki ir 2009. gada filma. Filmā ir stāsts par meitenēm, kuras lietas un naudu pelna ar savu ķermeni. Staigā pa veikalu un meklē upurus. Drēbes un kosmētiku veikalā viņas dabū pašas, nogriežot birkas garderobē. Viņas bija trīs, taču vēl viena meitene viņām pievienojās, jo vēlējās draudzēties. Tā nu viņa ieguva rūgti pieredzi savā dzīvē. Viņa samācijās no tā trijām meitenēm, ka visu var dabūt, ja esi gatava atdoties vai paņemt mutē. Filma Galerianki, atkal balstās uz to, ka meitenes pārdod savu ķermeni un, ka tas ir viegls veids kā meitenei pelnīt naudu. Beigu beigās, tā meitene, kas pievienojās tām trijām saprata, ka baigos mēslu savārījusi, bet kā vienmēr to saprot, kad ir jau par vēlu. Filma Galerianki atkal parāda to, ka uzticēties var tikai retajam un kur nu vēl cilvēkiem, kurus nesen esi iepazinis. Taču nodevēji vienmēr saņem savu sodu vai apzināti vai neapzināti. Filmā arī notiek ņirgāšanās par mantām, kas pieder meitenei, kas arī pamudināja meiteni pievērsties prostitūcijai, lai nopelnītu naudu un varētu nopirkt mantas, par kurām citi nesmietos.

Filma ir diezgan īsa, nedaudz virs stundas. Visas meitenes nāk no nelabvēlīgām ģimenēm, kā rezultātā, ja gribi dabūt to ko vēlies nākās pārkāpt likumus vai pārdot savu ķermeni.

Arī mūsdienās prostitūcija ir diezgan aktuāla un savā ziņā filma attēlo mūsdienās notiekošo situāciju.

Daži kadri no filmas Galerianki:

galerianki
galerianki - Девчонки из универмага

Filmā galerianki jeb Девчонки из универмага piedalījās tādi aktieri kā Anna Karczmarczyk, Dagmara Krasowska, Dominika Gwit, Magdalena Ciurzynska, Izabela Kuna, Artur Barcis, Ewa Kolasinska, Izabela Dabrowska, Franciszek Przybylski, Szymon Kusmider, Dominika Kluzniak, Zuzanna Madejska, Bartosz Kantoch, Pawel Marczuk, Ewa Raczy un citi.

Diemžēl nācās izņemt ārā dažus attēlus no filmas galerianki, jo tie bija ar vardarbīgām pazīmēm. Izrādās, ka attēls kurā ir izārdīts purns, priekš google adsense skaitās kaut kas šausmīgs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru