pirmdiena, 2016. gada 28. novembris

Grindeks akciju cena strauji pieaug

Šodien bija tā diena, kad Grindeks akcijas cena strauji pieauga. Šobrīd viena vērtspapīra tirgus vērtība ir 4.8 Euro. Pieaugums vienas dienas laikā ir par 11.63 procentiem. Šodien kopumā bija 96 darījumi, kuru laikā tika pārdotas un nopirktas 30992 Grindeks akcijas. Jautājums ir tāds, kas šoreiz ietekmēja tik strauju cenu pieaugumu? Iespējams, ka pēdējās dienās publicētā atskaite par 2016. gada 9 mēnešiem, kuros parādās pozitīvi skaitļi. Šobrīd vērtspapīru pieprasījums ir lielāk nekā piedāvājums, kas cenas pieaugumu par vienu akciju tikai palielina.

Kā jau iepriekš biju rakstījis par Grindeks vērtspapīriem (Grindeks zemākā vērtspapīru cena), tad mana prognoze bija tāda, ka līdz gada beigām sliktākajā gadījumā gada sākumā vienas akcijas cena būs virs 5 Euro. Izskatās, ka šī prognoze piepildīsies un visi tie, kuri paspēja iegādāties vērtspapīrus par pēdējo gadu zemāko cenu no 4 Euro, nedaudz virs 4 Euro, tie noteikti tuvākajos datumos būs lieli ieguvēji. Pārdodot jau šobrīd par esošo tirgus cenu, visiem ir peļņas pieaugums.

grindeks akcijām straujšs pieaugums


Manas prognozes joprojām ir tādas pašas, kā pirms pāris mēnešiem. Vēl ir iespēja paspēt nopirkt Grindeks vērtspapīrus par pieņemamu cenu, jo tuvākajā laikā būs cenas pieaugums ar nelieliem kritumiem, no kuriem noteikti nav jābaidās, jo pēc publicētās 9 mēnešu atskaites redzams, ka uzņēmumam iet ļoti labi, kas arī  deva šo lielo vērtspapīru darījumu aktivitāti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru