otrdiena, 2013. gada 23. aprīlis

Kā un kur pelnīt internetā?

Cik no jums ir mēģinājuši uzsākt kaut kādas darbības internetā, lai pelnītu naudu? Es pazīstu cilvēkus kuriem tas diezgan labi izdodas. Vislabākais veids, manuprāt, ir pašam savs projekts, kurš ir pietiekami interesants, lai spētu piesaistīt auditoriju. Varu minēt vienu no, piemēriem, pašam savs youtube kanāls, kurā augšupielādē video failus. Piemēram, Latvijā ir vairāki šāda tipa kanāli, kuri peļņa naudu, piemēram, LVMOG, kurš veido animācijas. Protams, varētu diskutēt par to, cik interesanti vai neinteresanti ir šie video, taču, lai cik dīvaini nebūtu, šo kanālu abonē gandrīz 9000 cilvēku. Tas nozīmē, ka ar katru augšupielādēto video, katrs video saņem kā minimums 9000 skatījumu, taču patiesībā skatījumu ir daudz vairāk. Un youtube par katriem 1000 skatījumiem dienā maksā naudu, kā arī par to, kad kāds nospiež uz rādītajām reklāmām. Jo populārāks kanāls un vairāk skatījumu dienā, jo dārgākas reklāmas tiek rādītas jūsu video logos. Kā arī liels pluss, ja video ir internacionāli un tos skatās no dažādām valstīm. Pelnīt naudu internetā ar youtube kanālu nav nereāli, ir tikai nepieciešama ideja un idejas realizējums. Taču šis ir tikai viens no peļņas variantiem internetā. Varianti kā pelnīt ir pietiekami daudz. Kur vēl var pelnīt? Labs, veids ir reklāmu izvietošana mājas lapās. Reklāmas mūsdienās ienes diezgan lielu peļņu, tāpēc tas ir labs veids kā pelnīt. Ir nepieciešams saturs un daudz apmeklētāju, pārējais jau notiek automātiski. Projekts, kurā ir saturs vairāk vai mazāk ir ilgtermiņa depozīts peļņai internetā. Protams, ienākumi ir svārstīgi, jo viss ir atkarīgs no piedāvātā satura cik tas ir aktuāls konkrētajā dienā, mēnesī vai gadā.

Par dažādiem citiem peļņas veidiem ir iespējams izlasīt šeit - kā pelnīt internetā

Tie, kas savus projektus ir veidojuši pirms pieciem gadiem un agrāk, domāju, ka patreiz ir diezgan lieli ieguvēji, jo pa šo laiku ir ieguvuši atpazīstamību un lielu apmeklētāju daudzumu. Tā kā mūsdienās ir pieaugusi diezgan iespaidīga konkurence, tad tagad tas viss ir daudz sarežģītāk. Ir saradušies diezgan daudz seo optimizācijas speciālistu, kuri savā starpā konkurē un cīnās par to, lai viņu lapas google meklētājā būtu pirmajā vietā. Tā ir sava veida sacensība un tas pat ir interesanti.

Principā par to kā pelnīt internetā var iegūt diezgan daudz informācijas un ieteiktu vairāk ņemt informāciju no grāmatām.



1 komentārs:

  1. Vai tu esi gatavs pelnīt lielu naudu jau šodien?
    Šis ir mans veids, kā es nopelnu papildus 2000€ mēneša laikā!

    http://ulinks.net/efad7
    http://efad7.ulinks.net

    Tu vari pelnīt lielu naudu internetā ātri un ļoti viegli... Ieskaties šeit:


    Apskati adresi un pārliecinies ,ka šī nav nekāda krāpniecība...
    Tu vari pelnīt jau šodien! Viss ir patiešām reāli :)

    AtbildētDzēst