trešdiena, 2011. gada 23. marts

Youtube video pārveidot uz mp3

Youtube video var ļoti vienkārsi pārveidot uz mp3 jeb precīzāk, no video faila tiek paņemts tikai skaņas celiņš. Šis process ir ļoti ātrs un ērts. Patiesībā nekas īpašs nav nepieciešams. Protams, ir daudzas programmas ar kuram so procesu var veikt, tacu nav nemaz programmas nepieciešamas, jo ir pieejamas ļoti daudzas mājas lapas, kuras piedāvā no youtube video atdalīt skaņas celiņu un pēc tam to saglabāt uz cietā diska datorā. Skaņas celiņa atdalīšana no video aizņem pāris sekundes. Savā ziņā, cik tas ātri notiek ir atkarīgs no interneta ātruma. Manā gadījumā, tas neaizņem vairāk kā 5 sekundes.



Kā, tad īsti var pārveidot youtube video uz mp3?

Vispirms ieejam youtube mājas lapā, izvēlamies video klipu no kura vēlamies atdalīt skaņas celiņu. Pēc tam nokopējam izvēlētā video adresi. To var nokopēt vai nu no interneta pārlūka programmas adreses lauka vai arī no youtube mājas lapas, kur ir iespēja kopīgot video.

youtube video uz mp3 Kad video adrese ir nokopēta, tad dodamies uz speciālu mājas lapu, kura piedāvā atdalīt skaņas celiņu no youtube video. Iekopējam nepieciešamajā lodziņā nokopēto video adresi un spiežam uz pogas download. Vēl ir iespēja izvēlēties audio faila kvalitāti, vai tā būs standarta kvalitāte vai augsta kvalitāte. Tas arī ir viss, kas nepieciešams, lai youtube video pārveidotu uz mp3 un saglabātu to uz cietā diska.

Kur var youtube video pārveidot uz mp3?

Dodamies uz adresi -> youtube video konvertēt uz mp3

Kvalitātei dziesmai būs tāda pati kā youtube video, nebūs ne sliktāka, ne labāka.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru