otrdiena, 2011. gada 22. marts

Laimē lidojumu ar gaisa balonu

Laimē lidojumu ar gaisa balonu Laimē lidojumu ar gaisa balonu! Viss, kas ir jāizdara ir jānorāda savs e-pasts, tādā veidā Jūs iegūsiet loterijas biļeti, kura piedalīsies loterijā. Uzvarētājs laimēs divas biļetes lidojumam ar gaisa balonu. Šāds laimests ir diezgan vilinoš. Katrai loterijas bietei ir savs identifikācijas numurs, kurš piedalās izlozē. Izloze notiks tieši pēc 28 dienām un 14 stundām, pēc šī raksta publicēšanas.
Akcija notiek sakarā ar jauna projekta atvēršanu. Jaunais projekts būs pirmais Latvijā, kurš piedāvās izdevīgāko dzimšanas dienu piedāvājumus. Katrā ziņā Jūs variet norādīt savu e-pasta adresi un cerēt, ka būsiet viens no laimīgajiem, kas laimēs divas biļetes lidojumam ar gaisa balonu vai arī nepiedalīties šai akcijā un neizmantot savu iespēju. Konkursa uzvarētājam tiks nosūtīta vēstule uz e-pastu, tādēļ norādiet tādu e-pasta adresi, kuru Jūs tiešām izmantojiet. Akcijas rikotāji sola, ka e-pasta adrese ir drošībā un nav paredzēta priekš nevēlama satura nosūtīšanas un tādā garā. Šo akciju, ja nemaldos var arī atrast draugiem.lv, vismaz draugiem.lv logo viņu mājas lapā ir. Lai nu kā izmantojiet savu izdevību un varbūt būsiet viens no laimīgajiem, kam būs iespēja lidot ar gaisa balonu un papildus biļeti varēsiet uzdāvināt kādam sev tuvam cilvēkam ar, kuru kopa varēsiet doties brīnišķīgā lidojumā virs zemes.

Norādī savu e-pasta adresi šeit un piedalies loterijā -> Laimē lidojumu ar gaisa balonu

1 komentārs:

  1. viss kas ir jaaizdara - jaatdod sava e- pasta adrese kaadam meerkaķim , kas veido nelicenzetu datu baazi reklaamas noluukos .

    izdariit pa krietnam vajag to piedaavaataaju primemail alias gaisabaloni.lv alkias balonuklubs

    AtbildētDzēst