sestdiena, 2010. gada 19. jūnijs

Pirkt dzīvokli ir īstais brīdis

Tagad ir īstais brīdis, lai pirktu dzīvokli jeb nekustamos īpašumus. Jo cenas salīdzinoši, ir ļoti kritušās. Pirms pāris gadiem es nevarēju iedomāties, ka divistabu dzīvokli var nopirkt par 15000 ls, protams, remontējamā stāvoklī. Ja reāli kādus 5000 Ls vari iemaksāt, tad atlikušos 10000 Ls, nemaz tik grūti nebūtu atdot bankai. Un otrs variants, ir tāds, ka tiem kam ir nauda ko ieguldīt, es viņu vietā iegādātos šos dzīvokļus un pēc tam izīrētu. Jo vēlāk, kad kāps dzīvokļu cenas var reāli uzvārīties. Vai nu pārdodot vai vienkārši palielinot īres naudu, jo dzīvokļu cenas būs palielinājušās.


Ja velies pirkt dzīvokli, bet nav tik daudz naudas, tad ir divi citi varianti. Viens variants ir īrēt dzīvokli ar izpirkuma tiesībām un otrs variants ir nekustamā īpašuma kredīts. Otrais variants ir labāks, bet visi nevar dabūt kredītus un tas ir sarežģītāk nekā īrēt dzīvokli ar izpirkuma tiesībām. Par pirmo variantu nedaudz vairāk variet palasīt zemāk pieejamā adresē.

Dzīvokļi ar izpirkuma tiesībām

2 komentāri:

  1. Nu tagad tirgus situācija mazliet mainījusies, bet nu ...jāgaida, kad atkal būs līdzīgas iespējas. Hmm...posts radīja pārdomas. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šobrīd dzīvokļiem tirgus cenas ir diemžēl atkal kāpušas augšā, bet 2010. gadā, kad tika veidots šis ieraksts, cenas tiesām bija ļoti zemas salīdzinot ar šī brīža situāciju.

      Dzēst