sestdiena, 2015. gada 15. augusts

Brīvdienu māja pie jūras

Vasaras sezonā lieliski ir no rīta pamosties, atvērt namiņa durvis, ieraudzīt plašumu un jūru. Šādu iespēju var baudīt izīrējot kādu brīvdienu māju pie jūras. Piedāvājumi patiesībā mūsdienās ir ļoti daudz, atliek tikai izvēlēties sev piemērotāko.

Melnsils
brīvdienu māja pie jūras

brīvdienu māja ziemā

Brīvdienu māja pie jūras Melnsils sniedz lielisku iespēju atpūsties. Tik tuvu jūrai nakšņot, manuprāt, neviens cits nepiedāvā. Attēlā ir redzams, ka vieta ir lieliska un atpūta noteikti ir tik pat laba. Atpūtas teritorijā ir viss nepieciešamais, dušas, tualetes, ugunskura vietas, autostāvvieta, lapenes, volejbola laukums. Pieejama ir arī ūdens velosipēdu un kajaku noma, makšķernieku laivas, galda teniss, šautriņas, badmintons, novuss. Cenas Melsils kempingā ir ļoti draudzīgas. Piemēram par divvietīgu mucu mājiņu ir jāmaksā tikai 26 euro. Ja izīrē uz veselu nedēļu, tad cena ir 160 euro. Papildus mucu brīvdienu mājām ir pieejams arī viesu nams. Cena par viesu namu ir sākot no 50 euro dienā. Pirts izmaksas ir sākot no 22 eiro stundā. Ja ņem uz divām stundām, tad ir 36 euro. Grils un ogles nav jāņem līdzi, jo arī to var izīrēt. Galda tenisa izmaksas ir 3 euro stundā, kas, manuprāt, ir lēti. Šī noteikti ir lieliska vieta, kur pavadīt brīvdienas karstā vasaras dienā. Jūra nomierina un atveldzē un apkārtējie dabas skati ir lieliski. Tie piedāvātas arī dažādas pastaigu un divriteņu takas. Takā aktīvā atpūta arī tiek piedāvāta.

Kur var piebraukt pie jūras ar auto?
Piebraukšana pie jūras bezmaksas mūsdienās ir retums. Ir dažas vietas, kur to vēl var izdarīt, bet tās, protams, nebūs tādas, kā tur, kur nedaudz jāsamaksā par auto novietošanu. Grūti teikt kādēļ tas ir tā. Mūsdienās, visi cenšas nopelnīt un viss kādam pieder.


Lasi saistītos rakstus par tēmu, kur atpūsties brīvdienās, kur nakšņot, kempingi un viesu nami.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru