pirmdiena, 2010. gada 20. decembris

Lēts viesu nams kāzām un ballītēm


lēts viesu nams kāzām

Leiputrija piedāvā par lētam cenām noīrēt viesu namu. Viesu nams saucās baltais nams. Vienu numuriņu uz 24 h, viņi piedāvā izīrēt par 10 Ls. Tas tiešam ir ļoti lēti. Šāda akcija tiek piedāvāta decembrī un janvārī. Tā kā tā ir lieliska vieta, kur nosvinēt svētkus, piemēram, jauno gadu. Viesu nams piedāvā izīrēt arī pirti. Pirts ir paredzēta līdz 8 cilvēkiem, un to var noīrēt no 18:00 līdz 23:00 par 25 Ls. Arī šis piedāvājums ir lielisks. Visu viesu namu var izīrēt par 99 Ls. Par šādām cenām var īrēt tikai ceturtdienās un svētdienās. Viesu nams atrodas Ādažu poligonā.

Lēts viesu nams, kurš ļaus atpūsties gan divatā kā arī lielākam cilvēku skaitam. Var organizēt darba kolektīvu pasākumus, dzimšanas dienas, vārdadienas un citu saviesīgus pasākumus. Viesu nama teritorijā ir arī kempinga mājiņas, atpūtas laukumi un citas izklaides iespējas kā, piemēram, kvadrocikli, šaušana pa mērķi, futbols, basketbols. Lēts viesu nams, kurā ir iespējams jautri pavadīt laiku ar tuviem cilvēkiem atslēdzoties no ik dienas dzīves. Šis viesu nams un kempingu, kuri atrodas vienā teritorijā ir labs viesu nams kāzām, jo Leiputrijā ir pietiekami plaša teritorija, kur var atpūsties pietiekami daudz cilvēku. Ir iespēja noīrēt arī visu teritoriju, lai Jūs netraucētu citi cilvēki. Citi kāzu viesu nami iespējams, ka nevarētu konkurēt ar plašo teritoriju, ko piedāvā kempings leiputrija. Papildus bez visām citam izklaidēm tiek piedāvāta arī pirts, kurā var lieliski relaksēties.

Var arī doties nelielā pārgājienā aplūkot tuvākos apskates objektus vai vienkārši doties izbraucienā pa mežu ar riteņiem vai nelielā pastaigā izbaudot meža klusumu un dabas skaņas. Lieliska vieta labai atpūtai un relaksācijai no rutīnas.

Vislabāk man patīk tas, ka vietu, kurā šī viesu māja atrodas ir diezgan ekskluzīva, jo netālu ir Ādažu poligons.

Labs viesu nams kāzām

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru