svētdiena, 2009. gada 25. oktobris

Labs un lēts kempings "Sniedzes"

lēts kempings sniedzes

Kempings "Sniedzes" strādā visus gadalaikus. Mājiņas ir ļoti siltas arī viss aukstākajā laikā, jo iekšā katrā kempinga mājiņā atrodas krāsniņa, ko pirms Jūsu braukšanas saimnieks iekurina. Un Jums iekšā mājiņā tiek atstāta malka, kas ietilpst kempinga mājiņas cenā. kempingā "Sniedzes" ir lētas cenas, kā arī plašs laukums, kur atpūsties. Kempingā "Sniedzes" ir gan volejbola laukums, gan krokets, gan futbola laukums, kur var aktīvi pavadīt savu laiku. Ir iespēja noīrēt laivu vai arī noīrēt braucienu ar motorlaivu vai ūdensslēpēm. Kempigā "Sniedzes" ir iespēja noīrēt pirti. Pirts cenas arī ir ļoti zemas.
Kempings "Sniedzes" atrodas Rīgas rajonā.

Labs un lēts kempings, kā arī atrodas ļoti tuvu Rīgai, nebūs nepieciešams pavadīt ilgu laiku ceļā. Klusa vieta, kur var atpūsties no ik dienas dzīves ar draugiem, ģimeni. Ir iespēja izmantot dažādus aktivitātes pakalpojumus gan uz ūdens, gan sauzemē. Kempings atrodās pie ezera tāpēc būs iespēja labi pavadīt laiku arī uz ūdens. Ir pieejamas vairākas kempinga mājiņas, kuras ir taisītas no dabīgā koka baļķiem. Iekšā kempinga mājiņās ir krāsniņas, tāpēc ir iespēja arī labi pavadīt laiku ziemas sezonā. Kempinga vietas ir pietiekoši, jo var arī uzcelt teltis vai atbraukt ar kemperu. Atpūtas bāze nodrošina labu atpūtu pie dabas, kur būs iespējams klausīties putnu čivināšanā. Vakarā ir iespējams relaksēties pirtī, kura ir divos stāvos.

Vairāk informācijas par kempingu "Sniedzes" un tā cenām var atrast šajā mājaslapā :

kempings sniedzes

Klusa un patīkama vieta, kuru noteikti ir vērts apmeklēt. Ir pieejams ari ūdens, kurā var veldzēties karstajās un saulainajās dienās. Jauki ir tas, ka arī ziemā ir iespēja apmesties šajās jaukajās kempinga mājiņās, jo tās ir apkurināmas. Iekšā atrodas krāsniņa, kuru var kurināt ar malku.

Vēl kāds labs kempings Leiputrija

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru