trešdiena, 2012. gada 14. novembris

Logo izstrāde un cenas

Lai izstrādātu logo ir nepieciešama programma, kura ir ērta un, kuru var vienkārši lieto. Daudzi logo izstrādā photoshop programmā, taču mana pieredze ir ar citām vektoru programmām. Photoshops ir pārāk piekrāmēts ar daudz ko lieku tādēļ izvēlos cita veida programmas. Lai nu kā, katrai firmai ir nepieciešams savs logo kā firmas zīme. Līdzīgi arī katrai mājas lapai šāds logo ir nepieciešams. Logo izstrādes cenas var būt pietiekami svārstīgas. Ja ir talants izstādāt logo, tad nav arī nekādu sarežģījumu izstrādāt mājas lapai dizainu, reklāmu bukletus, afišas, vizītkartes. Ir vajadzīgs neliels talants kā māksliniekam un prasme strādāt ar programmu, kuru vari viegli pārvaldīt.

Principā, ja kādam ir vēlēšanās un nepieciešamība pēc logo, vienalga vai tas būtu firmas logo vai mājas lapas logo, tādu varu izstrādāt par nelielu samaksu. Kā arī varu izstrādāt mājas lapas dizainu vai vizītkartes mājas lapu par 25 ls, ar vairākām sadaļām, ir iespējams izstrādāt arī vairākās valodās, ja ir tāda nepieciešamība. Varu izstrādāt arī vizītkartes ne tikai vizuāli, bet arī gatavā produkcijas veidā. Pirms notiek vizītkaršu drukāšana, vispirms tiek atrādīts viens eksemplārs un pēc apstiprinājuma tiek drukātas visas pārējās. Ir iespēja izstrādāt arī reklāmu bukletus, afišas priekš pasākumiem. Afišu un bukletu cenas no 10 Ls vizuālā veidā, ar drukāšanu vairumā pēc vienošanās. Vēl var izstrādāt dažāda veida ikonas priekš programmām, aplikācijām, mājas lapām sākot no 3 Ls par ikonu.

Logo izstrāde sniedz uzņēmumam šādas lietas - piesaista uzmanību no klientu puses, parāda uzņēmuma attieksmi pozitīvā ziņā, tas ir kā vizuāls paraksts, veido firmas zīmola atpazīstamību un sava veida reklāmu.

Izstrādājot firmas mājas lapu, tai noteikti būs nepieciešams arī logo. Cena principā ir atkarīga no logo izmēriem. Lai izstrādātu kvalitatīvu logo dizainu ir nepieciešams zināt ar, ko nodarbojās konkrētā firma un kādi krāsu toņi tiek lietoti. Ja gadījumā nav nekādu specifisku krāsu, tad par logo dizaina krāsam ir iespēja vienoties, var arī izstrādāt vairākus vienāda veida loga ar dažādiem krāsu toņiem paredzot iespēju izvelēties klientam to logo, kurš visvairāk patīk.

Mājas lapas izveide

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru