sestdiena, 2014. gada 18. janvāris

Mājas lapas izveide no 70 euro

Piedāvāju izstrādāt mājas lapu sākot no 70 euro. Savas vēlmes variet sūtīt uz e-pastu sadaļā kontakti. Aprakstiet, par kādu tēmu būs Jūsu mājas lapa. Mēs, savukārt, Jums aizsūtīsim vairākus dizaina paraugus no, kuriem, būs iespēja izvēlēties sev piemērotāko, kurš labāk patiks. Kā arī tiks nosūtīts aptuvenais funkciju piedāvājums, kuru variet arī iepriekšējā vēstulē aprakstīt, bet ja nav zināšanu par mājas lapu funkcionālo daļu, tad mēs noteikti palīdzēsim. Cenā ietilpst arī mājas lapas izvietošana uz servera un domēna vārda pieslēgšana. Piedāvājumā ir divi varianti, bezmaksas serveris un bezmaksas domēns vai maksas serveris un maksas domēns.Visus neskaidros jautājumus centīsimies izstāstīt pēc iespējas saprotamāk. Mājas lapas izveide sākot no 70 euro, šajā cenā ietilpst standarta vizītkartes mājas lapas izveide. Mājas lapas var tikt izveidotas gan ar datubāzes sistēmu, gan arī bez piedāvājot citas alternatīvas, kur uzglabāt datus. Interneta veikalu izveide sākot no 420 euro. Logo izveide no 25 euro. Mājas lapu veidošana var aizņemt no divām dienām līdz vienai nedēļai, atkarībā no mājas lapas sarežģītības pakāpes un klienta vēlmēm.

Zemāk variet aplūkot iepriekš izstrādātas mājas lapas paraugus.
mājas lapas izveide no 50 ls

mājas lapas izveide, izstrāde

Mājas lapas izveide var tikt izstrādāta vairākās valodās. Pagaidām lielākai izaicinājums ir bijis interneta veikala izstrāde, kas arī izdevās ļoti labi. Kopumā ir izstrādāti divi interneta veikali. Vienam interneta veikalam preču izkārtojums ir vertikāls, otram horizontāli pa četrām  precēm rindā. Dizainiski abi interneta veikali ir pievilcīgi.

Galvenās lietas, lai izveidotu labu mājas lapu, ir jābūt plānam. Plānā ir jāiekļauj gan dizains, programmēšanas daļa kā arī seo optimizācija, lai mājas lapa būtu vieglāk atrodama meklētāju programmās.Daudzi par seo optimizāciju nepiedomā, taču patiesībā mūsdienās tā ir ļoti svarīga lieta, jo internetā mājas lapas paliek aizvien vairāk kā rezultātā ir grūtāk atrast izstrādāto mājas lapu, ja tai nav veikta seo optimizācija. Šī seo optimizācija ir ļoti svarīga tieši mazāka izmēra mājas lapām, jo tam ir grūtāk cīnīties ar lielajiem portāliem vai vidēja izmēra mājas lapām.

3 komentāri:

  1. nopietns dizains, nopietns kods

    AtbildētDzēst
  2. ineta veikals par 420 arī ir spēcīgs pieteikums tirgū ar 0 kvalitāti :D

    AtbildētDzēst
  3. mm, interesanti. Ļoti iespējams, ka piedāvājums ir tieši tas ko meklēju (skatīt te - http://tvertne.org/blogi/item/2014/2/28/php_uzdevums) , vienīgais ir dažas iebildes. Pirmkārt - man nav nepieciešams piedāvātais hostings un arī nav vajadzīgs domēns - lik[šu pats uz sava servera (VPS vai Dedi) kaut kur ārvalstīs. Otrkārt nav nepieciešama jebkāda SEO vai tamlīdzīgas "muļķibas" (lapa kā reiz ir paredzēta tikai šauram lietotāju lokam). Treškārt būtu baigi noderīgi, ja varētu tikties klātienē un visu izrunāt, pa mailu to visu izstāstīt, nezinu būs čakars. Vai nu arī var mēģināt caur skype (ar mikrofonu). Un jā, mana lapa nebūs nav nekāds standarts, bet konkrēts risinājums tieši man. Sarežģītības ziņā gan pieļauju, ka ir pat ļoti vienkārši jo faktiski ir jāpielabo esošais PHP scripts (var protams kodēt no "0", bet vai to vajag nezinu.

    AtbildētDzēst