piektdiena, 2012. gada 21. septembris

Ko darīt brīvdienās

Brīvdienas ir tās dienas, kurās noteikti vajadzētu atpūsties visus darbus vajadzētu darīt darba dienās. Bieži mēs daudz ko atstājam uz brīvdienām ar domu, ka tajās dienās ir vairāk laika, taču nevajadzētu izniekot brīvdienas ar lietām, kuras var padarīt jeb kurā citā darba dienā. Brīvdienas vajadzētu veltīt sev, ģimenei un draugiem. Noteikti vajadzētu atpūsties, lai visai nākamajai darba nedēļai atkal ir enerģija.

Ko darīt brīvdienās?

Iespējas ir daudz, taču šeit ir jāizvēlas cik aktīvi vēlies pavadīt savas brīvdienas, vai velies ko mierīgu vai aktīvu. Ja padomā ir kaut kas mierīgs, tad noteikti var apmeklēt kādu teātra izrādi, kino, muzeju, izstādi, vai kādu citu mākslas pasākumu. Mūsdienās, ar pasākumiem galīgi nav problēma, jo katru nedēļas nogali ir vesels saraksts no, kura var izvēlēties sev piemērotāko un interesantāko. Ir dažāda veida pasākumi gan maksas, gan bezmaksas. Kamēr vēl ir daudzmaz labs laiks, var izbaudīt pēdējās piknika dienas pie dabas, doties nelielos izbraucienos ar riteņiem. Lai arī Latvija nav tik liela, ir pietiekami daudz vietas, kuras ir vērts redzēt un diez vai visu Jūs būsiet redzējuši. Ir gan maksas, gan bezmaksas tūrisma objekti, kurus var izpētīt tūrisma mājas lapās. Protams var skatīties arī filmas, taču brīvdienās ieteiktu darīt kaut ko interesantāku, jo filmas variet skatīties jebkurā citā dienā. Brīvdienās var doties ciemos pie radiniekiem, draugiem. Vai bieži viņus apciemojat, ja nē, tad vajadzētu. Jo retāk apciemosiet savus radiniekus, draugus, paziņas, jo mazāk ar viņiem kontaktēsieties, kā rezultātā ar laiku zudīs kontakts pa visam jeb tiksieties tikai vienu reizi gadā. Varbūt tas jau tā ir? Iesaku ar saviem tuvākajiem tikties pēc iespējas biežāk un labākā diena, kad to darīt ir brīvdiena, jo tad ir daudz vairāk laika, kā jebkurā darba dienā.

Ko darīt brīvdienās, ja gribās kaut ko aktīvāku?
Ar aktivitātēm ir tā, ka pārsvarā visas ir maksas, izņemot, ja ar draugiem dodieties uzspēlēt futbolu, basketbolu vai citu līdzīgu sporta spēli, kur var iztikt bez finansēm. Taču, ja finanses nav problēma, tad iespēju ir vairāk kā vajag. Boulings, pools, teniss, kvadracikli, kartings, kaķīšu trase, tarzāna trase, rodeļi, var apmeklēt dažādu treniņu nodarbības, bokss, kikboks, pašaizsardzība, svaru zāle, baseins, var uzrīkot ballīti, mājās, pirtī, viesu mājā vai vasarnīcā, laukos. Var aiziet uz kādu koncertu, tagad tie notiek diezgan bieži, lai arī drīz būs ziemas sezona, pārsvarā visi tagad būs telpās. Ja ir mīļākās grupas, tad viņu koncertiem var sekot personīgajā mājas lapā, noteikti ka pa visu gadu, ir vairāki koncerti. Var doties izbraucienā ārpus Latvijas vai nu ar privāto transportu, lidmašīnu vai tūrisma grupu. Lai, ko Jūs darīti, svarīgākais, kas nepieciešams ir laba kompānija ar, kuru vienmēr ir jautri. Pat sēžot mežā uz celma un dzerot sulu, ja būs jautra kompānija, tad būs ko darīt un būs interesanti. Viss ir atkarīgs no tā cik cilvēki Jum ir apkārt un kādi. Jo vairāk cilvēkus jūs pazīstiet, jo interesantāka dzīve, vai kāds tam nepiekrīt?

Arī naktsdzīvei pilsētā nav ne vainas, ja dzīvojiet Rīgā, jo šeit ir daudz nakts klubu, bāru, restorānu. Vasaras sezonā ir kāda laba vieta Mežaparkā, kuru sauc cabo cafe. Tas ir āra klubs - kafejnīca. Laba atmosfēra, mūzika, dzērieni un var baudīt vēju.

Ko darīt, ja nav ko darīt?

Kur aizbraukt brīvdienās Latvijā?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru