otrdiena, 2012. gada 10. jūlijs

Ko darīt Rīgā, vietas, kur pastaigāties

Ko darīt Rīgā? Patiesībā šeit ir ļoti daudz iespēju. Arī Rīgā ir meži, kur var pastaigāties, ir trasse, kur pabraukāt ar riteņiem, lai varētu attīstīt maksimālo ātrumu. Vasarā vienmēr ir vairāk izklaižu iespēju salīdzinājumā ar ziemu. Vakaros var doties uz vecrīgu, vai nu vienkārši pastaigāties vai aiziet uz kādu klubu padejot, iepazīties ar cilvēkiem. Ir ļoti jauka vieta Artelis, kurā notiek dažādas muzikālās izrādes vai arī koncerti. Var sēdēt pie galdiņiem malkot savu iemīļoto dzērienu un izbaudīt priekšnesumu. Ir daudz un labas teātra izrādes, kuras var doties noskatīties. Ja gadījumā nepatīk māksla, ir pietiekami daudz sporta iespējas, piemēram, boulings, teniss, skvošs, galda teniss un citas sporta aktivitātes. Rīgā ir pietiekami daudz iespējas ko darīt. Var apmeklēt dažāda veida pasākumus vai koncertus. Protams, var skatīties filmas mājās, bet var izvēlēties doties labā kompānijā uz kino un noskatīties filmu uz lielā ekrāna. Rīgā var aiziet uz pirti, izīrēt telpas un uztaisīt ballīti. Var izīrēt motorollerus un pavizināties karstajās vasaras dienās. Var apmeklēt dažādas izstādes vai muzejus. Var doties pilnveidot savu ķermeni uz sporta zāli vai apgūt kādu sporta veidu. Var mācīties kursos kādu profesiju un iegūt sertifikātu. Galvenais, laiku ir izmantot kaut ko darot nevis sēžot ilgstoši četrās sienās. Rīgā, manuprāt, ir vieglāk uzsākt kaut kāda veida biznesu, jo cilvēku šeit ir vairak līdz ar to arī pieprasījums varētu būt lielāks. Vai Jums ir citi ieteikumi ko darīt Rīgā?

Lasi vēl -> ko darīt, ja nav ko darīt

Var iegādāties peintbola ieročus, ar kuriem var doties nelielā izklaidē uz vietējo mežu, tāda ekstra laikam ir Juglā, mežparkā, pļavniekos, varbūt vēl kaut kur ir mežs, uzreiz neatceros. Var arī nopirkt gaisa pistoli un pašaudīties pa tukšām skārdenēm, labāk tādā klusākā vieta, kur nav daudz cilvēku, jo neesmu pārliecināts, ka drīkst publiskās vietās šaudīties pat ar gaiseni. Ja grib kaut kādas asākas izjūtas, tad naktī var doties ielās uz tuvākajiem nocņikiem, kur pārdod alkoholu, variet izprovocēt kādu un samest pa seju, tajās vietās apgrozās naktī viegli izprovocējami cilvēki, ar iekšējo agresivitāti.

Ko vēl var darīt Rīgā?
Fitness vai sporta zāle ir labs veids kā piekopt veselīgu dzīvesveidu uzlabot savu fizisko formu kā arī ir laba nodarbe. Rīgā notiek daudz dažādi pasākumi, kuri nav saskaņoti, piemēram, nelegālās auto sacīkstes vai dragreisi.Sportošana paliek aizvien interesantāka, jo ir ļoti daudz sporta pasākumi it sevišķi vasaras sezonā. Piemēram, Biķernieku trasē notiek ļoti daudz un dažādi sporta pasākumi, sākot ar riteņa braukšanu un beidzot ar auto sacīkstēm.

Kur pastaigāties Rīgā?
Patiesībā ir ļoti daudz klusas vietas, kur var pastaigāties un baudīt klusumu. Piemēram, Mežciemā, tādu ieliņu ir ļoti daudz un tur pat ir pieejams mežs, kurā var klausīties putnu skaņās. Kā arī Vecrīgas bruģis un mazās šķērsielas ir tīri patīkamas, kur var netraucēti pastaigāties un vērot Rīgas arhitektūru.

Neliels raksts par jaukām izklaides vietām Rīgā - Izklaides vietas Rīgā

Kur pastaigāties vakaros?
Pastaigas gar jūru ir ideālas. Klusums un viļņu šalkas un skaistās debesis ir tas, kas vakarā ir nepieciešams.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru