otrdiena, 2011. gada 3. maijs

Kā iepazīties internetā?

īsti var iepazīties internetā? Laikam jau nav nemaz tik sarežģīti. Lai iepazītos internetā ir jābūt labam rakstniekam kā arī interesantam cilvēkam, ar savām interesēm un hobijiem. Ir tik daudz iepazīšanās mājas lapas, taču kuru tad īsti izvēlēties. Pēc būtības jāizvēlas populārākās, lai gan lielākoties daudzi cilvēki ir reģistrējušies entajās mājas lapās. Manuprāt, Latvijā lielākais iepazīšanās portāls, kurš noturējis savu popularitāti, ir oho.lv. Tajā ir ērti atrodamas anketas, kuras veidojusi cilvēki kā arī anketās ir norādīta informācija, ko šie cilvēki meklē jeb vēlās. Šajā mājas lapā ir pietiekoši daudz lietotāju, kā arī meklēt cilvēkus var pēc konkrētiem parametriem. Ir cilvēki, kuri saka, ka internetā nevar iepazīties un ir tādi, kuri saka, ka iepazīties var. Kā tad īsti ir? Es pats agrāk neticēju, ka internetā ir iespējams iepazīties, taču es pazīstu četrus cilvēkus, kuri ar interneta palīdzību ir iepazinušies. Viens no šiem cilvēkiem pat ir precējies. Interesantākais ir tas, ka visi šie četri cilvēki ir man tuvākie cilvēki. Taču, man pašam kaut kā nepārāk patīk iepazīties caur internetu, esmu mēģinājis, taču nav kaut kā sanācis, jo man nepatīk sarakstīties. Pazīstu daudzus caur interneta starpniecību, taču tikai tādēļ, ka draugam patīk sarakstīties un iet izklaidēties.

kā iepazīties internetā


Daudzi varbūt teiks, ka internetā iepazīstas cilvēki kuriem ir daudz kompleksu vai arī nav tie ideālākie, taču šim apgalvojumam varētu nepiekrist. Mūsdienās, cilvēki ir diezgan aizņemti, daudz jāstrādā un ir maz brīvā laika, lai iepazītos publiskās vietās. Sarakstīties ar vēstuļu starpniecību ir labs veids kā uzturēt kontaktu ar cilvēkiem un to var darīt sev brīvā laikā, kurš varbūt nav nemaz tik daudz. Uz vēstuli var atbildēt jebkurā laikā, kaut vai pēc divām dienām pēc vēstules saņemšanas, tad reālajā dzīvē, lai sarunātos ar šo cilvēku ir nepieciešams laiks. Taču diemžēl, mūsdienās, laikam ir liela vērtība un laika nav. Iepazīšanās internetā paliek aizvien populārāka, jo tādā veidā var ietaupīt laiku. Daudzi varbūt teiks, ka nevar uzticēties cilvēkiem internetā, taču es teikšu tā, ka arī ne vienmēr reālā dzīvē var uzticēties visiem, ko tu satiec.

Man secinājums ir tāds, ka iepazīties internetā ir pavisam reāli un šādu pakalpojumu izmanto aizvien vairāk cilveku. Un atbilde uz jautājumu kā iepazīties internetā ir sekojoša, ka to var izdarīt speciālās mājas lapās kurās tiek veidotas lietotāju anketas. Pēc šāda veida anketām var vienkārši atrast sev meklēto cilvēku ar līdzīgām interesēm.

Iepazīšanās portāli

2 komentāri:

  1. Bet kā var zināt, kurā lapā var droši atstāt savu sensitīvo informāciju? Varbūt gadās arī kādas krāpnieku lapas?

    AtbildētDzēst
  2. Manuprāt, tāda informācija kā e-pasts, vārds un uzvārds, vecums, vieta, kur dzīvo, kaut vai personas kods nav tik svarīga informācija, kas būtu jāslēpj. Parasti jau tādos iepazīšanās portalos visa informācija nemaz nav jānorāda, pietiek, ka norāda vārdu un pilsētu. Tālāko informāciju, jau var nodot laika gaitā cilvēkiem, ar kuriem sarakstās. Satiekoties pirmo reizi ar cilvēku no iepazīšanās portāla, ja nav liela uzticība viņam, kas viņš tāds par cilvēku, tad var droši tikties kādās publiskās vietās.

    AtbildētDzēst