trešdiena, 2009. gada 30. decembris

Iepazīšanās portāli

Bezmaksas iepazīšanās portāli Latvijā!
Iepazisanas portali Iepazīšanās internetā jeb iepazīšanās saits http://iepazisanas.com piedāvā arī tādu iespēju kā iepazīšanās čats.
Magneto datting portal adrese ir http://www.magneto.lv/ - šķiet, ka šis vairs nedarbojās
iepazisanas jauniesiemIepazīšanās portāls otrapuse.lv http://otrapuse.lv/ Šajā portālā ir bezmaksas iepazīšanās. Ja citos portālos, kaut kas tomēr ir par maksu tad šis piedāvā visu bezmaksas.

iepazisanas pieaugusajiem Iepazīšanās pieaugušajiem jeb tiem kas sasnieguši 18 gadu vecumu. http://www.milnieki.lv/

Un citi iepazīšanās portāli, iepazīšanās sludinājumi: http://www.kisa.lv/  http://www.tanks.lv/  http://www.oho.lv/ http://www.freaknet.lv/ http://www.face.lv/


Ir daudz un dažādas iepazīšanās lapas visas diemžēl šeit nebūs minētas. Šie minētie ir iepazīšanās portāli Latvijā. Iepazīšanās portāls http://www.tanks.lv/ ir ne tikai iepazīšanās portāls, tas ir arī labs izklaides portāls. http://www.tanks.lv/ iepazīšanās portālā ir gan spēles, gan diskusijas, foto vērtēšana un daudzas citas interesantas lietas, kā piemēram fotogrāfiju tops. Līdzīgs iepazīšanās portāls http://www.tanks.lv/ bija activ. Cik aceros tanks bija pirmais, tādēļ, varētu teikt, ka activ.lv iepazīšanās portāls ir kopija tankam, taču mazāk apmeklēta kopija. Manuprāt, šie abi iepazīšanās portāli ir ļoti līdzīgi. http://www.oho.lv/ iepazīšanās portāls, manuprāt, vairāk ir paredzēts pieaugušajiem jeb tiem, kas sasnieguši 18 gadu vecumu. Visiem iepazīšanās portāliem ideja patiesībā ir viena, vienīgi katrs iepazīšanās portāls atšķiras ar savu auditoriju. Citi iepazīšanās portāli ir vairāk domāti jauniešiem citi atkal nopietnākiem un vecākiem cilvēkiem.

Varu ieteikt vēl vienu ļoti labu internacionālu iepazīšanās portālu. Šajā portālā ir reģistrējušies cilvēki no visām pasaules valstīm: Internacionāls iepazīšanās portāls

Pēdējais iepazīšanās portāls, kuru minēju ir atšķirīgs ar to, ka tas ir internacionāls. Tajā ir reģistrējušies lietotāji no daudzām valstīm. Saziņa notiek galvenokārt angļu valodā, taču, ir lietotāji, kuri pie profila norāda vairākas sev zināmās valodas, kurās ir iespējams sazināties.

Kurš ir Jūsu mīļākais iepazīšanās portāls vai portāli? Es pats visbiezāk uzturos oho.lv, kā arī otrapuse diezgan labi patīk.  Agrāk ļoti bieži biju tanks.lv, taču diemžēl liekās, ka viņš ir tāds pusmiris. Praktiski nevar novērot nekādu darbību, bet nu agrāk tur tiesām gāja jautri, bija arī dažādi interesanti konkursi ar balvām.

Iepazīšanās portāli ir ļoti daudz un praktiski tie paliek aizvien vairāk un vairāk. Protams, ir arī kāds portāls, kurš aiztaisās ciet un vairs nav pieejams. Šķiet, ka agrāk iepazīšanās portālu aktivitāte bija daudz lielāka, jo tas viss bija kaut kā interesantāk un arī likās kaut kas jauns un nebijis. Tagad, lai apmeklētāju noturētu ir jābūt kaut kam interesantam un apmeklētājam piesaistošam. Vairāk jau nepietiek tikai ar čatošanu vai foto galerijām, tagad prasās jau pēc kaut kā vairāk. Mūsdienās, aizvien vairāk sāk parādīties 18+ iepazīšanās portāli. Šāda tipa mājas lapas gan pārsvarā ir maksas pakalpojums, taču ir arī dažas bezmaksas.

Labākie iepazīšanās portāli pusaudžiem, manuprāt, ir face.lv, jo tas savā ziņā ir arī izklaides portāls kā arī tas ir salīdzinoši populārs.

Iepazīšanās portāls jauniešiem un pusaudžiem nedaudz atšķiras ar tādiem iepazīšanās portāliem, kuri paredzēti pieaugušajiem. Tie ir nedaudz krāsaināki un varētu teikt, ka bērnišķīgāki.

Šobrīd populārākie iepazīšanās portāli Latvijā ir oho.lv.

4 komentāri:

  1. http://wapaa.lv mobilais soc. tīkls, var iepazīties ar daudz foršiem cilvēkiem, lietojot gan datoru, gan telefonu

    AtbildētDzēst
  2. Labākais iepazīšanās un izklaides portāls - www.forcutie.com

    AtbildētDzēst
  3. Iepazītos ar gudru Ievas meitu, parunāt par mākslu...Esmu dzīvē daudz redzējis...

    AtbildētDzēst
  4. Iepazītos ar gudru Ievas meitu, parunāt par mākslu...Esmu dzīvē daudz redzējis...

    AtbildētDzēst