otrdiena, 2009. gada 20. oktobris

Cik izdevīgi ir iepirkties ebay un kā iepirkties?

Mūsdienās arvien populārāk ir iepirkties interneta veikalos un tas ir ne tikai tāpēc, ka internetā iepērkoties tev preci var atnest līdz mājas durvīm. Bet gan tāpēc, ka iepērkoties internetā preču cenas ir zemākas nekā veikalos. Kā arī pozitīvi ir tas, ka vari apskatīties visu piedāvāto preču klāstu neizejot no mājām.

Lielākais interneta veikals pasaulē ir ebay. Tas ir ne tikai veikals, bet arī izsoļu nams. Cenas šeit ir lieliskas, visām precēm. Vienīgais, kas šo lielisko cenu dažreiz sabojā, tie ir pasta izdevumi. Lai nu kā, iepērkoties tieši ebay interneta veikalā daudzas lietas var nopirkt tiešām lētāk, nekā Latvijā.

Dažreiz piedaloties izsolēs, ir nācies iegūt savā īpašumā lētas mantas. Kā piemēru, varu minēt, 512 mb flash atmiņu, ko savā īpašumā ieguvu samaksājot 1$. Par pasta izdevumiem nebija jāmaksā, jo šai precei bija Free shipings (bezmaksas piegāde).

Preci vidēji es saņemu 7 dienās no apmaksāšanas brīža. Taču konkrētāk katras preces atnākšanu uz Latviju, var apskatīties lapas apakšā, pie piegādes informācijas.

Ir divi veidi kā apmaksāt preces iegādi: 1) Caur Paypal 2) ar bankas kartes pārskaitījumu.

Iesaku apmaksāt caur Paypal, jo tā ir daudz drošāk. Drošāk tādēļ, ja gadījumā pārdevējs ir jauns bez reitinga, pastāv risks, ka viņš manipulē ar pircējiem it kā pārdodot preci, naudu saņem un pēc tam pazūd. Tādēļ iepērkoties ebay ir jāseko līdzi pārdevēju reitingiem un komentāriem. reitings nosaka visu, cik uzticams ir konkrētais pārdevējs.

kā iepirkties ebay


Daudzi jautā kā iepirkties ebay? Principa, nekā sarežģīta tur nav, nepieciešams reģistrēties viņu mājas lapā, pēc tam ir jāizveido paypal konts, lai būtu drošāki pirkumi un gadījumā, ja netiek atsūtīta prece, varētu saņemt atpakaļ savu naudu. Ja iepirkumus veiksiet ar visa karti bez paypal starpniecības, tādā gadījumā būs daudz grūtāk saņemt atpakaļ savu naudu, ja prece būs bojāta vai netiks Jums atsūtīta. Daudzi jautā vai ir pieejams ebay latviešu valodā? Pagaidām šāda iespēja vēl nav, taču ir cerība, ka nākotnē tas tā varētu būt.

Lūk šeit var iegādāties lētas vīriešu kaklasaites no ebay

Iepērkoties caur ebay mājas lapu var ietaupīt naudu un laiku. Tas process ir vienkāršs un var pat pasūtīt kurjera pakalpojumus, lai prece tiktu piegādāta līdz mājām. Iepirkšanās internetā ir ļoti aizraujoša. Katru gadu caur ebay es pasūtu daudz un dažādu lietu. Visas preces vienmēr ir bijušas piegādātas laikā un nekas pa ceļam nav pazudis.

Iepirkšanās internetā

Kā izsekot sūtījumu no ebay?
To var izdarīt pēc numura, kuru norāda cilvēks, kurš Jums sūta šo preci. Tas ir saucamais tracking numbers. Arī Latvijas pastā pēc numuriem var izsekot pasta sūtījumu un uzzināt, vai prece ir jau atnākusi uz Latviju.

Ebay man patīk iepirkties, jo tur ir daudz un dažādas lētas preces, piemēram, lēti apavi, kleitas, cimdi, auto rezerves daļas, bērnu apģērbi un citas drēbes. Ārzemju apģērbi, jeb precīzāk preces no ārzemēm ir daudz kvalitatīvākas nekā tās, ko var nopirkt Latvijā. Ja Jūs jautājat, kur pirkt apģērbu internetā, tad noteikti iesaku ebay. Tur var atrast praktiski jebko un visam precēm ir laba cena.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru