sestdiena, 2015. gada 13. jūnijs

Iepirkšanās internetā

Internetā es iepērkos jau vairākus gadus. Esmu mēģinājis dažādus interneta veikalus, taču visvairāk man patīk mājas lapa ebay. Šajā lapā var atrast ļoti daudzus pārdevējus, kuri tirgo viss dažādākās lietas. Parasti pērku, apģērbu, elektro preces un dažādus aksesuārus. Iepērkoties internetā bieži vien sanāk ietaupīt naudu, jo veikalos pērkot tādu pašu preci, tām uzliek iespaidīgu uzcenojumu. Pateicoties internetam un iespējai iepirkties visā pasaulē neizejot no mājām, cilvēks ar dažiem peles klikšķiem var nopirkt preci vai pakalpojumu. Šāda iepirkšanās ir ļoti ērta, sanāk ietaupīt laiku , jo nav nepieciešams staigāt pa lielveikaliem un kaut ko meklēt. Iepērkoties internetā var lietot meklēšanas filtrus, ar kuru palīdzību ir iespējams ērtāk atrast sev nepieciešamo preci ar uzdotajiem filtra parametriem.

Kā notiek iepirkšanās internetā caur ebay?
Jums ir nepieciešams savs ebay konts. Jāpiereģistrējas un jānorāda visi nepieciešamie dati, tai skaitā arī adrese uz, kuru tiks izsūtīts paziņojums, ka pastā ir pienācis sūtījums. Ebay drošāk ir iepirkties caur payal sistēmu. Tādēļ ieteiktu izveidot arī paypal kontu. Pēc paypal konta izveidošanas, to var pieslēgt ebay kontam. Paypal sistēma nodrošina atgriezt lietotājam naudu, ja prece netiek saņemta. Šāds gadījums man personiski pašam nekad nav bijis. Pārdevējus es izvēlos pēc to reitinga un pozitīvā negatīvā vērtējuma attiecības. Situācijās, ja prece nenonāk līdz Jums, ir iespēja pieprasīt, lai preci izsūta atkārtoti vai arī, lai atgriež Jums naudu. Lai varētu sekot līdzi precei, kur tā atrodas, variet palūgt pārdevējam, lai norāda preces sūtīšanas kodu. Parasti tie ir 13 simboli. Šādā veidā Jums ir iespēja sekot līdzi savai izsūtītai precei un tā ir sava veida garantija, ka šī prece tiešām ir izsūtīta un variet redzēt, kurā valstī tā šobrīd atrodas.

Iepirkšanās internetā ir daudz interesantāka, nekā staigāšana pa lielveikalu. Tie, kas uztraucās par to vai apģērbs derēs, tad zinot nepieciešamos apģērba izmērus, uztraukumam nav pamata.

Pēdējās lietas, kuras esmu iegādājies caur ebay mājas lapu.

iepirkties internetā apavi
Lūk šādus apavus es iegādājos par 20.90 dolāriem. Par sūtīšanu nebija jāmaksā. Iepriekš arī esmu sūtījis apavus caur interneta veikalu un par kvalitāti nekad neesmu sūdzējies. Jā protams, šie nav zīmola apavi, bet mani tas neuztrauc, es neskrienu līdzi tiem, kas kaut ko sludina un man nevienam nekas nav jāpierāda vai jāizrāda.

iepirkšanās internetā krekls
Lūk šādu kreklu internetā var iegādāties par 6.50 dolāriem un par sūtīšanu uz Latviju jāsamaksā 6.20 dolāri. Manuprāt cena ir ļoti laba par šāda tipa kreklu un materiālu no kāda tas ir izgatavots.

Kopumā caur ebay esmu pasūtījis 40 preces un visas ir saņemtas. Ja jautājiet, kur iepirkties internetā, tad noteikti ieteiktu ebay, jo tur ir ļoti plaša precu izvēle no dažādam valstīm.

Cik izdevīgi ir iepirkties ebay?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru