pirmdiena, 2021. gada 22. marts

Keeway rkv 125 motocikls

 

keeway rkv 125 motocikls

Drīzumā jau vasara un īstais laiks, lai pārsēstos no četriem riteņiem uz diviem. Meklējot internetā par iespēju iegādāties motociklu, kuru var vadīt ar B kategorijas tiesībām uzdūtos uz vairākām firmām. Taču keeway firma uzrunāja ar savu dizainu un, protams, cenu. Pilnīgi jauns motocikls par 2290 Euro. Manuprāt, tā ir ļoti laba cena.

Tiek piedāvātas vairākas krāsas. Oranž ar melnu, melns, balts ar melnu, sarkans ar pelēku. Esmu redzējis arī zilā krāsā, taču Latvijā šobrīd šķiet šādā krāsā nopirkt nevar. Mani uzrunāja oranžā ar melno krāsu. Vizuāli izskatās tīri labi.

Dzinēja tips 4 taktu, viens cilindrs. Jauda 8.2 kw pie 7000 apgriezienu. Elektriskais starteris. Ātrumkārba 5 ātrumi. Disku bremzes priekšā, aizmugurē trumuļu. Pašmasa 123 kg. Degvielas tvertne 17 litri. Maksimālais ātrums aptuveni 115 līdz 125 km/h, atkarībā no svara, pretvēja. Degvielas patēriņš 2.5 litri uz simtu. Degvielas patēriņš ir ļoti minimāls.

Manuprāt, labs transporta līdzeklis pilsētas satiksmē. Kā arī domāju, ka garākus gabalus nav problēmas ar šo aparātu nobraukt, jo satiksmes plūsmā mierīgi var iekļauties. 

Pilsētā liels pluss ir tāds, ka var pārvietoties pa sabiedriskā transporta joslām, kuras Rīgā paliek ar vien vairāk. Sastrēgumi šim motociklam nav šķērslis. 


2 komentāri:

  1. Vai šiem mociem ir kādi ierobežojumi ātrumam?

    AtbildētDzēst
  2. Man viņš vienkārši ātrāk par 90 km neiet.

    AtbildētDzēst