svētdiena, 2020. gada 16. augusts

Labs pretgrumbu krēms vīriešiem Natura Siberica Bear Power

 

Natura Siberica produkts Bear power ir lielisks pretgrumbu krēms vīriešiem. Krēms satur ženšeņ un asinszāles ekstraktu, kurš nodrošina ādas atjaunošanās iedarbību, izlīdzina grumbas kā arī uzlabo ādas toni. Krēmam klāt ir medus ekstraksts, kurš mitrina un baro ādu ar nepieciešamajiem vitamīniem. Krēms pasargā no kaitīgas vides ietekmes uz ādu. Krēmam piemīt patīkama smarža.

50 ml pretgrumba krēms natura siberica bear power maksā aptuveni 10 Euro. 

Tie, kuri jautās vai krēms sniedz kaut kādu efektu, tad varu teikt, ka galvenokārt krēms uzlabo sejas ādu, mitrina sejas ādu un uzlabojoties sejas ādai, grumbas tiešām mazinās un nav tik izteiksmīgas. Produkts ir labs un rekomendēju pēc savas personīgās pieredzes.

Par sejas ādu jāsāk rūpēties laicīgi, kamēr nav ielaistas lielas grumbas. Jo laicīgāk sāk rūpēties par sejas ādu, jo vieglāka cīņa ar sejas grumbām. 

Tiem, kuriem jau ir lielas sejas grumbas, tad šajā gadjumā var palīdzēt injekcijas, kuras izlīdzina sejas ādu. Šādas injekcijas parasti ir jāatkārto reizi gadā vai divas reizes gadā, atkarībā no sejas ādas stāvokļa.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru