sestdiena, 2018. gada 27. oktobris

Vai var nopelnīt ar totalizatoru likmēm?

Ar totalizatoru likmēm var gan nopelnīt, gan arī visu pazaudēt. Viss ir atkarīgs no cilvēka un viņu zināšanām par totalizatoriem. Es uz totalizatoru neesmu nekad skatījies kā uz peļņas avotu. Tas vairāk ir bijis kā azarts jeb izklaide par, kuru maksā naudu. Taču, jo vairāk veic likmes, jo vairāk pilnveido savas zināšanas par to kā pēc iespējas biežāk uzvarēt. Ir jāatrod sava pieeja likmju likšanā un pie tās ir jāpieturas.

pelni ar totalizatoru likmēm
Kā jau ir redzams pievienotajā attēlā, tad sešām spēlēm pēc kārtas esmu uzminējis rezultātu. Liekot likmes ir jāizvēlas sava stratēģija. Stratēģija var būt agresīva līdzīgi kā pokerā, kad tiek liktas lielas likmes uz lieliem koeficientiem, vai tieši pretēji mierīgāka spēle ar mazākiem koeficientiem.

Es parasti izvēlos likt uz mazākiem koeficientiem, jo uzskatu ka tā ir drošāk, mazāka iespēja zaudēt. Taču katram var būt sava pieredze un sava stratēģija.

Ja man kāds jautātu vai var nopelnīt ar totalizatoru likmēm, tad pirms kāda gada teiktu, ka diezin vai, taču, ja man uzdotu šo jautājumu šodien, tad es atbildētu, ka ir iespēja pelnīt. Tas cik daudz var nopelnīt ir atkarīgs individuāli no katra cilvēka. Pirmkārt, atkarīgs no investētās naudas. Jo mazāki koeficienti, jo lielākas summas jāliek, lai par katru uzminētu spēles iznākumu būtu kaut cik sakarīga peļņa. Dienas laikā var likt vairākas likmes uz dažāda veida sporta spēlēm. Es pats pagaidām lieku likmes uz futbolu un hokeju, par pārējiem sporta veidiem man ir maz informācija. Dažreiz uzlieku uz kādu UFC vai boksa maču, jo šajā sportā ir labi koeficienti it sevišķi, ja ringā satiekas divas lielas zvaigznes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru