sestdiena, 2015. gada 16. maijs

Tūrisms Lietuvā piedāvā pastaigu virs koku galotnēm

Lietuvā ir pieejams interesants tūrisma objekts, kurš atklāts tieši šogad. Pastaiga virs koku galotnēm varētu būt tiešām interesanta. Baltijā viennozīmīgi šāds tūrisma objekts ir pirmais. Domāju, ka šogad daudzi cilvēki dosies uz šo jauno tūrisma objektu, jo tur tiešām ir ko redzēt. Bildēs izskatās iespaidīgi, bet dzīve noteikti, ka izskatīsies vēl iespaidīgāk. Vienīgais ceru, ka šis pastaigu tiltiņš virs koku galotnēm ir pietiekoši drošs, jo nevelētos izbaudīt brīvo kritienu lejup. Šī unikāla dabas taka sāksies uzkāpjot sākotnēji skatu tornī un no skatu torņa turpināsies ceļš uz priekšu. Pastaiga virs koku galotnēm varētu būt pieejama jau Jūnijā. Šādas prognozes izsaka takas īpašnieki.

Taka ir būvēta no metāla konstrukcijām, kas tomēr rada zināmu drošības sajūtu. Ja šī taka būtu būvēta no koka, domāju, ka šādu tūrisma objektu nevēlētos apmeklēt.

Lietuvā taka vis koku galotnēm

Taka virs koku galotnem

Tūrisms Lietuvā

Tūrisms lietuvā virs galotnēm

Domāju, ka noteikti šogad aizbraukšu paskatīties šo brīnumu, jo skats no augšas uz leju noteikti būs iespaidīgs. Jauki būtu, ja šī taka darbotos visu gadu, jo tad būtu iespējams novērtēt, kurā gada laikā ir iespaidīgāks skats no augšas. Lai gan ziemā noteikti, ka pa šo taku neļaus staigāt, jo kurš gan viņu tīrīs kā arī var veidoties apledojums un būs slidens, kas paver bīstamas situācijas. Taču, tad jau redzēs kādi plāni ir objekta īpašniekiem.

Saistītie raksti:
Tūrisms Līgatnē

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru