pirmdiena, 2014. gada 20. janvāris

Kā izslēgt datoru pēc noteikta laika

Kādreiz gadās, tā, ka ir nepieciešams, lai dators paliek uz kādu konkrētu laika periodu ieslēgts. Piemēram, datoram nepieciešams veikt diska defragmentēšanu vai arī jāpabeidz sūtīt kādam draugam bildes no pasākuma, kuras nosūtīsies tikai pēc kādas stundas nezināmu apstākļu dēļ. Taču negribās atstāt datoru visu laiku ieslēgtu, jo paši dosieties prom un atpakaļ būsiet tikai rīt, vai arī nevēlaties, ka dators visu nakti dūc un traucē Jums gulēt kā arī lieki tērē elektrību. Ir iespējams uzlikt taimeri, lai dators pats izslēgtos pēc noteikta laika. Lūk zemāk redzams attēls no programmas, kura pati izslēgs jūsu datoru.

Kā izslēgt datoru pēc noteikta laika
Izslēgt datoru pēc noteikta laika
taimeris izslft datoru

Kā jau redzams pēc attēliem, tad programma ir pavisam vienkārša. Ievadiet laiku pēc cik minūtēm vēlaties, lai dators izslēgtos un zemāk tiek atspoguļots laiks cikos tas tiks izslēgts. Pastāv iespēja arī taimeri apturēt, kā arī nomainīt citu laiku, pēc kura datoram būtu jāizslēdzās.

Gadījumā, ja kādam ir radusies interese un vēlaties iegūt savā īpašumā šo programmu, tad atstājiet apakšā komentāru ar e-pastu, vai arī sadaļā kontakti atsūtiet savu e-pastu ar pieprasījumu pēc konkrētās programmas un tā Jums tiks nosūtīta.

Naktīs variet uzlikt fonā mūziku un dators automātiski pēc tam izslēgsies. Programma pārbaudīta uz windows operētājsistēmām.


2 komentāri:

  1. C:\Users\Administrator>at 20:10 shutdown /p
    Added a new job with job ID = 1
    C:\Users\Administrator>at
    Status ID Day Time Command Line
    --------------------------------------------------------------
    1 Today 20:10 shutdown /p
    C:\Users\Administrator>

    Programma pārbaudīta uz windows operētājsistēmām.

    AtbildētDzēst