svētdiena, 2013. gada 25. augusts

Opel astra bertone atsauksmes

Staigāju pa dažādiem forumiem un auto tirdzniecības lapām, kur man acīs ir iekritis kāds auto - opel astra bertone. Lasot dažādu informāciju internetā esmu noskaidrojis, ka šis auto ir pietiekami ekonomisks degvielas patēriņa ziņā, kā arī ir pieejami ar dažādām jaudām. Tā kā šis ir opel un vācu ražojums, tad detaļu ziņā nevajadzētu būt kosmiskām cenām. Patīk šim auto vizuālais izskats. Lai gan mašīna nav liela, bagāžniekā vieta tomēr pietiek. Opel astra bertone ir pieejami dažādās komplektācijās. Patīkami ir tas, ka daudzi modeļi ir pieejami ar ādas salonu. Pagaidām esmu redzējis trīs krāsu ādas salonus, melnu, sarkanu un baltu. Vidējais patēriņš pa šoseju ar 1.8 dzinēju 16 vārstiem ir aptuveni  6.5 litri. Pilsētā aptuveni ir 11 litri uz simtu. Ir arī klimata kontrole un citas ekstras, kuras mūsdienās ir nepieciešamas.

Opel astra bertone atsauksmes par vizuālo.
Vizuālais skats šim auto tiešām man patīk, taču gribētu dzirdēt kādas atsauksmes par šo konkrēto auto. Kā patiesībā ir ar detaļām, vai tik pat lētas, kā citiem opel markas auto? Kuras ir šī auto vājās vietas? Kāda ir tieši Jūsu pieredze ar opel astra? Labprāt dzirdētu Jūsu atsauksmes!


opel astra bertone atsauksmes

Manas atsauksmes par opel astra.
Mašīna ir lēta remontos. Detaļas ir pieejamas lielā daudzumā, kā rezultātā tās var dabūt pa lētam naudām. Mašīna ir ekonomiska un tai pašā laikā pietiekami dinamiska. Moderna un labi izskatās. Jaunākiem modeļiem nav problēmas ar rūsu par, kuru pat ir ļoti daudz anekdošu. Ērts auto, kurā var pietiekami daudz ko ielikt iekšā, ja vel nolaiž krēslus. Tā kā šī versija ir sedan variants ar divām durvīm, tad salonā trokšņa līmenis nav tik liels kā hetčbekiem ar lielajiem aizmugures vākiem. Izmēra ziņā mašīna nav ļoti liela, kas atvieglo auto novietošanu apdzīvotajos un šaurajos pagalmos. Auto ir pietiekoši sportisks un dinamisks, kurš atšķiras no ik dienā redzamajiem auto uz ceļa.

Lasi arī par saistītu tēmu - toyota celica atsauksmes

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru