sestdiena, 2013. gada 18. maijs

Filma 11:14, kur stāsts par nelaimes gadījumiem

Filmā 11:14 tiek atkārtoti notikumi 11:14 no dažādiem cilvēku skatu punktiem, kur visi notikumi ir savā starpā saistīti. Filmas žanrs nav īsti drāma un nav īsti komēdija, taču ir savs humors un savs traģiskums. Viss sākās ar kādu vīrieti, kurš runā pa telefonu ar savu draudzeni, pēc kāda laika viņš it kā notriec cilvēku, taču patiesībā ir tā, ka kāds viņam šo cilvēku uzmet no tilta. Tieši šajā vietā sākās stāsts no dažādu cilvēku skata punkta. Filmas 11:14 beigas visus fragmentiņus saliekot kopā kļūst skaidrs, kas īsti notika un kāpēc tas tā notika. Filmā 11:14, dīvainākās vietas likās, kur vīrietis ar sievieti kapos nodarbojās ar seksu. Vīrietis gulēja un bija atspiedies pret kādu no kapakmeņiem, process bija tik aktīvs, ka vīrietim uz galvas uzkrita kapakmens un sadragāja visu galvas kausu. Tas liek padomāt par to, ka kapos ar šādām lietam nevajadzētu nodarboties, ja nu gadījumā kādam ir vēlme jeb arī ir jābūt piesardzīgākiem. Otra vieta filmā, kura likās nedaudz dīvaina, taču iespējama, kur trīs draugi brauca ar mikroautobusu. Vienam no draugiem sagribējās konkrēti atliet, viņš izvilka savu šļūteni pa logu un sāka laistīt dārzu. Šoferis par to nebija tik priecīgs, jo mašīnas logs tika aplaistīts tā kārtīgi. Mašīnā sakās neapmierinātības sajūtu izpausmes, kā rezultātā šoferis vairs nevarēja pilnībā koncentrēties uz ceļu. Šoferim nācās kādā brīdī strauji bremzēt un viņa draugam nepaveicās, jo bremzēšanas laikā logs aizvērās un nocirta šļūteni.

Mans vērtējums šai filmai nav ļoti augsts, varētu būt no 5 ballēm 3. Šī filma 11:14 nav no tam, kuru varētu skatīties vēlreiz, taču ir savs sižets un stāsts.

Piedalās tādi aktieri kā Blake Heron, Henry Thomas, Barbara Hershey, Clark Gregg, Hilary Swank, Shawn Hatosy, Stark Sands, Colin Hanks, Ben Foster, Patrick Swayze, Rachael Leigh Cook, Jason Segel, Rick Gomez


Filma ir 2003. gada, kura iet vienu stundu un divdesmit sešas minūtes Patreizējais imdb vērtējums ir 7.2 balles, kas manuprāt nav nemaz tik maz. Pašu filmu sarakstīja Greg March. Interesants scenāriju rakstnieks. Tiešais filmas žanrs it kā skaitās melnā komēdija, varētu piekrist šai žanra izvēlei, jo citu žanru būtu grūti tai piedēvēt.

Filmas 11:14 kadri:
movie 11:14 filma

melnā komēdija 11:14

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru