pirmdiena, 2013. gada 22. aprīlis

Mercedes clk 200 atsauksmes un remonta izmaksas

Gribētu uzzināt speciālistu viedokli un pieredzi par šo mašīnu mercedes clk 200. Vai kāds zin, kādi šai mašīnai ir plusi un mīnusi? Cik esmu lasījis, tad noskaidrojis esmu to, ka viens no mīnusiem varētu būt tā uzturēšana, ka remonts ir diezgan padārgs. Vai tas tā ir jeb tomēr tas ir nedaudz pārspīlēti? Cik aptuveni atšķirās šāda tipa mašīnai remonts, piemēram, no vw golf 3? Otru mīnusu esmu dzirdējis, ka šie modeļi nez kāpēc ļoti rūsē vai tas tiesām tā ir jeb tās tāsdas baumas? Trešais mīnuss, kurš varētu būt diezgan pamatots ir problēma ar logu gumijām. Tā kā mašīnai nav augšējā loga balsta un logs nedaudz nolaižas verot vaļā durvis, tad šīs gumijas ar laiku nolietojas un braucot pa šoseju ir dzirdams troksnis jeb vēja svilpošana salonā. Tādēļ šīs gumijas var izrādīties, ka bieži ir jāmaina. Kopumā vairāk īsti mīnusus lasot forumos neatradu. Daudzi uzsver, ka mašīna ir laba, bet uzturēšanā dārga, taču jautājums rodas cik dārgāka tā var būt? Vai tiešām mercedes clk remonta izmaksas ir divreiz dārgakas, kā piemēram vw golf vai opelim? Vēl viena nianse ir tāda, ka daudzi apspriež to, ka aizmugurē sēdošiem nav diez ko ērti, vismaz ne gariem cilvēkiem, jo griesti ir diezgan pazemi. Taču, mani tas īsti neuztrauc un to es neuztveru pa baigo mīnusu. Degvielas patēriņš principā kā jau divlitrīgam benzīna motoram, no 7 līdz 7.3 pa šoseju, un pa pilsētu attiecīgi par 2 līdz 3 litri vairāk.

Vai kādam ir bijusi pieredze ar šo modeli un kādas ir Jūsu atsauksmes? Man principā interesē modeļi no 2000. gada līdz 2003.

mercedes clk 200 atsauksmes izmaksas


3 komentāri:

  1. krievu duņku vāģis. ja esi gatavs investēt 1000 Ls vienā reizē labojot piekari tad droši ņem. Pa pilsētu no veca 2.0 benzīnnieka 9 litrus nekad neizspiedīsi, orientējies vairāk uz 10-12 vasarā un +2 ziemā. golf 3 par 200 ls var visu piekari pārlasīt. CLK pa 200 Ls var nopirkt pusotru amortiņu (ne ķīniešu sūdu) neskaitot darbu.

    AtbildētDzēst
  2. loģiski ka forumos neko neatradīsi, jo šo auto īpašnieki pārsvarā ir neizglītoti, vecāku naudu tērājoši, neko nesaprotoši no auto ... šito sarakstu varētu turpināt un papildināt ... karoč, ja gribi naudu izsviest varu pateikt man tuvākās miskastes adresi ;)

    AtbildētDzēst