svētdiena, 2012. gada 14. oktobris

Hard candy filma par pedofīlu

Filmā hard candy jeb latviski ledene, ir stāsts par kādu nepilngadīgu meiteni, kura čatojot internetā, iepazīstās ar kādu vīrieti. Pēc vairākām sarakstes reizēs viņi nolemj satikties. Dīvānākais ir tas, ka vīrīties nenojauš, ka šī satikšanās ir iepriekš izplānota. Izrādās, ka šī meitene vēlās atriebties par to, ka ir izvarota un nogalināta kāda jauna meitene, kā arī viņa ir tikusi izvarota. Viņa centīsies atriebties šim pedofīlam, lai gan viņš visu noliegs, ka neko nav darījis. Meitene psiholoģiski centīsies viņu apstrādāt un arī viņš psiholoģiski centīsies asptrādāt meiteni. Filmas galvenais stāsts ir par pedofīlu jeb pedofīliju.

Filmas ledene jeb  hard candy kadri:

hard candy filma par pedofīlu

hard candy

Filma pēc žanra vienozīmīgi ir drāma varētu būt arī psiholoģiska, jo gan meitene, gan pedofīls cenšās viens otru psiholoģiski apstrādāt. Filma ir 2005. gada un tajā piedalījās tādi aktieri kā Patrick Wilson, Ellen Page, Sandra Oh, Odessa Rae, G.J. Echternkamp. Galveno lomu spēlēja Ellen Page.

Tāds ļoti ass sižets gan nebija, taču skatāms. Mans vērtējums filmai hard candy ir divas balles no piecās. Biju gaidījis, ka būs nedaudz aktīvāks sižets, taču praktiski viss tika filmēts vienā mājā. Šī filma baigi neaizrāva ar savu sižetu, taču vienu reizi var noskatīties, bet otru rezi vairs nebūtu interesanti. Imdb mājas lapā sī filma ir novērtēta diezgan augstu, 7.5 balles.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru