sestdiena, 2012. gada 11. augusts

Krievu filmas internetā

Ir daudz labas filmas, kuras uzņemtas dažādās valstīs, arī krievu filmas ir pietiekami labas, lai tās skatītos. Man patīk vēcās filmas kā piemēram briljanta roka, brigada sērijas, brālis, bumers. No jaunākajām es varētu minēt Vse umrut, a ya ostanus, Lilja 4-ever, reketieris un vēl daudzas citas. Vse umrut, a ya ostanus es pat ieteiktu noskatīties, jo tā ir krievu filma par jauniešiem, kuri risina ik dienas problēmas skolā un ārpus tās. Lieto alkoholu un narkotikas, katrā ziņā interesants sižets un stāsts par trīs labākajām draudzenēm.

Patīkami, ka tagad sāk popularizēties lieta, ka filmas var skatīties internetā tās nenovelkot. Pirmkārt tas ir liels pluss, jo tu uz sava cietā diska nenoliec pirātisku failu otrs pluss, ka filmu vari skatīties uzreiz un nav jāgaida kamēr tā novilksies. Šāda tipa mājas lapas ir parādījušās diezgan daudz arī Latvijā. Taču es gribētu ieteikt kinofans, jo tur ir pieejamas pietiekami daudz filmas krievu valodā, lai varētu izvēlēties. Kinofans var skatīties filmas internetā ne tikai tās, kuras ir orģināli krievu valodā, bet arī ārzemju filmas ar krievu tulkojumu. Man patīk tas, ka tur ir sadalījums pa kategorijām un tas ļauj atlasīt tā žanra filmas, kuras tiešām vēlies noskatīties.

Protams, ka kinofans ne tikai atļauj skatīties filmas internetā, bet piedāvā arī tas novilkt. Lai novilktu filmu ir nepieciešama speciāla programma, kura pieejama bez maksas. Kinofans piedāvā arī skatīties tv raidījumus, šovus un dokumentālās filmas un viss ir pilnībā krievu valodā jeb precīzāk ar krievu valodas tulkojumu. Subtitri gan nav pieejami skatoties internetā nenovelkot, taču ja filma tiek novilkta, tad daudzām nāk līdzi vairāku valodu subtitri. Es parasti izvēlos skatīties filmu krievu valodā ar angļu valodas subtitriem, ja nav pieejami subtitri latviešu valodā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru