otrdiena, 2012. gada 22. maijs

Čeks par kuru saņemta nauda

Nesen rakstīju, ka ir pienācis tas laiks, kad google adsense ir atsūtījuši man čeku. Čeks tika saņemts diezgan operatīvi, un tik par ātri tas tika nogādāts uz banku, lai uz čeka rakstītā naudas summa tiktu ieskaitīta manā bankas kontā. Nācās gaidīt aptuveni 30 dienas, kā jau mani brīdināja, kā arī samaksāju komisijas maksu 5 Ls. Diezgan patīkami ir saņemt čeku no google adsense. Nav svarīgi, ka konkrētā summa ir neliela, man svarīgi ir pats process, ka ir iespēja pelnīt naudu internetā. Pelnīšana internetā, tas priekš manis ir vairāk kā hobijs. Esmu mēģinājis dažādus veidus, taču visvairāk man patīk google adsense un partneru programmas, kuras arī ir pietiekami interesantas. Nesot čeku uz banku, patiesībā tā dīvaini uz to čeku skatījās. Jautājumu bija daudz. Īsti nevarēja saprast vai vēlās noskaidrot, vai es pats zinu, kas ir google adsense vai arī tieši pretēji, konkrētais cilvēks bija ieinteresēts iegūt informāciju par google adsense, lai arī varētu izmēģināt savu veiksmi.Lai nu kā, šis čeku pārbaudījums ir beidzies veiksmīgi, atliek gaidīt nākamos.

Zemāk ir pievienots saņemtais čeks, kā arī izmaksātā nauda bankas kontā. Valūta ir euro.
adsense čeks

naudas čeks adsense

Google adsense čeks - apraksts kā tas tika saņemts un, kas notika ar adsense kontu neilgi pēc čeka saņemšanas. Pieredze katrā ziņā ir gūta un no kļūdam ir jāmācās. Taču google adsense ir lieliska iespēja pelnīt internetā un saņemt čekus. Šis bija vispār mans pirmais čeks, kuru biju turējis rokā, tādēļ sajūtas bija diezgan pozitīvas.

6 komentāri:

  1. Pa cik ilgu periodu tādu summu sakrāji?

    AtbildētDzēst
  2. Un kurš gudrītis tev lika saņemt čekus, nevis izvēlēties Western Union kā maksājuma veidu un saņemt naudu 30 min laikā pēc pārskaitījuma viekšanas bez komisijas maksas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Western Union paņemtu 10% komisiju, kas šajā gadījumā būtu saistīts ar lieku 3 Ls zaudējumu. No citas puses es neatceros, ka AdSense paredzēja Western Union pakalpojuma izmantošanu.
      Bet gaidīsim ko atbildēs pats autors.

      Dzēst
    2. Ar western union viss ir ātrāk un komisiju neņem, vienīgi zaudē uz valūtas maiņu no euro uz latiem, jo pastā izmaksā tikai latos. Kapēc es esmu izvēlējies čeku nevis western union, doma ir tāda, ka man nav nepieciešami lati, bet gan euro, tādēļ nav vēlēšanās konvērtēt no euro uz latiem un pēc tam atpakaļ no latiem uz euro. Bet tiem, kam ir nepieciešami lati, tiem protams ātrāks un ērtāks variants būs western union.

      Dzēst
  3. WU nenjem nekadu komisiju...DOH ;) ..tiaki zaudee uz naudas konvertaciju, jo EUR pasts neaimaksaa ;)

    AtbildētDzēst