piektdiena, 2011. gada 23. decembris

Ziemassvētku filmas

Šeit būs dažas Ziemassvētku filmas, kuras esmu redzējis un ir patikušas.

Surviving Christmas - Pārdzīvot Ziemassvētkus:
Kādam miljonāram Latheram ir viss, ko vien varētu vēlēties, vienīgi tuvojoties Ziemassvētkiem viņš saprot, ka nav neviena cilvēka, kurš vēlētos šos svētkus svinēt kopā tieši ar viņu. Tas ir viens no iemesliem, kādēļ Drū Lathers nolemj doties uz savām bērnības mājām, taču tur daudz, kas ir mainījies un dzīvo pavisam sveši cilvēki. Miljonārs lathers piedāvā šai ģimenei izlikties par viņu ģimeni samaksājot tie lielu naudas summu.

Nothing Like The Holidays:
Ziemassvētkos kādā ciemā satiekās visa lielā ģimene, lai nosvinētu Ziemassvētkus un savestu kārtībā visus nenokārtotos rēķinus un uzlabotu attiecības. Garā brīvdienu nedēļa paies notikumiem bagāta. Būs gan slikti, gan labi brīži, kā arī visi kopīgi acerēsies savas jaunības dienas un notikumus. Uzklausīs viens otru, paspēs sastrīdēties, neiztiks arī bez humora un beigu beigās viss būs labi, sakārtojot savas ģimenes attiecības.

Bad Santa - SLiktais Santa:
Traks Santa, kurš staigā piedzēries, rupji lamājas un vispār savu darbu viņš nemīl. Strādā veikalā tikai tāpēc, jo plāno to aplaupīt. Taču nevienmēr viss notiek tā kā plānots un nevienmēr sliktie tiešām izrādās tik slikti. Visi spēj mainīties un arī Sliktais santa to iespējams, ka varēs izdarīt, ja pareizais cilvēks spēs viņam dot labu padomu un likt aizdomāties.

Rare exports:
kaut kas pavisam svaigs un šis ir Somu darbs. Stāsts ir par vietējiem iedzīvotājiem, kuri strādā kādā mazā ciematiņā, kurā pelna naudu ar ziemeļbriežiem. Filmas galvenais tēls ir kāds maz zēns, kurš dodas ar savu draugu apskatīt kādu interesantu kalnu. Dodoties ceļojumā viņi uzzina, ka ir nogalināti ļoti liels daudzums ziemeļbriežu. Tā kā tuvojās Ziemassvētki, tad ir jaut kas jādara lietas labā. Iespējams, ak zēns satiksies ar īsto Ziemassvētku vecīti un ar kopējiem spēkiem spēs risināt problēmu.

I'll Be Home for Christmas - Ziemassvētkos būšu mājās:
Šī filma man diezgan labi patīk un tajā ir stāsts par kādu puisi, kurš vēlas nokļūt pēc iespējas ātrāk mājās uz Ziemassvētkiem, jo tēvs viņam ir apsolījis jaunu elegantu mašīnu. Puisim nākas pārvarēt dažādus šķēršļus, lai nokļūtu mājās un vienlaicīgi, lai nesabojātu attiecības ar savu meiteni.


Vēl dažas Ziemassvētku filmas:

I Saw Mommy Kissing Santa Claus
Just Friends
Noel

Priecīgus Ziemassvētkus!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru