svētdiena, 2011. gada 4. decembris

Armijas apģērbi interneta veikalā ebay

Armijas apģērbi un armijas preces ir pieejamas daudzos interneta veikalos, taču ļoti liela izvēle ir tieši interneta veikalā ebay. Ir iespējams nopirkt praktiski visu, gan armijas bikses, cepures, jakas, virsjakas, zābakus, kurpes, jostas, nažus un daudz ko citu. Cenas visam armijas inventāram ir diezgan lētas. Ebay piedāvā ļoti daudz armijas preces, atliek tikai izvēlēties tas, kas patīk un nopirkt. Piegāde uz Latviju nav nemaz tik ilgi jāgaida, parasti maksimālais termiņš kādā laika posmā atsūta preci ir divdesmit dienas. Armijas naži ir pieejami lielā vairumā un visdažādākie. Ar izvēli šeit nevar sūdzēties. Ir pieejami arī dažādi armijas pulksteņi, kuri ir triecienizturīgi un mitruma necaurlaidīgi, kā arī ar iebūvētu kompasu un daudzām citam ekstrām. Ir pieejami arī profesionālie binokļi un tālskatis. Pastāv pat iespēja iegādāties bruņu vestes. Armijas cepurītes var iegādāties sakot no 12 Ls. Ebay var nopirkt arī saliekamās lāpstas, kuras aizņem diezgan maz vietas taču ir diezgan praktiskas un ērtas.Armijas apģērbi kā, piemēram, t-krekli ir diezgan lēti, tos var iegādāties pat līdz 5 Ls. Armijas apģērbi ir pieejami daudzos veikalos, taču neizejot no mājām, apģērbs ir nopērkams interneta veikalā ebay, kas ir diezgan ērti.




army - armijas apģērbs ebay
armijas apģērbi

armijas apģerbi
Ebay vienozīmīgi ir labs armijas preču veikals, kurā iespējams iegādāties dažāda veida krāsas, izmērus un vēl arī aksesuārus. Patiesībā nav nemaz tik daudz armijas veikali, kuros būtu iespējams iegādāties dažāda dizaina drēbes. Ebay ir pieejams arī lietots armijas apģērbs, ko citos veikals nebūs iespējams iegādāties. Tas nozīmē, ka cena būs daudz lētāka nekā par jaunu preci. Armijas formas tērpi var būt dažādos krāsu toņos. Ja vēlaties aplūkot lielā daudzumā armijas preces, tad noteikti ebay būs īstā vieta, kur to izdarīt.

4 komentāri:

  1. Esmu iepircies ebay ļoti daudzas reizes un armijas apģērbs tiešām tur ir kvalitatīvs un ļoti lēts salīdzinājumā ar to, ko var iegādāties vietējos veikalos. Ārzemēs cenas apģērbu tirgū ir ļoti konkurējošas, tas nu ir fakts.

    AtbildētDzēst
  2. Es ar iepērkos ebay, tur sanāk daudz izdevīgāk, jo ir lētākas cenas visa veida apģērbam. Armijas apģērbs tur vispār pieejams ļoti lielā izvēlē.

    AtbildētDzēst
  3. varbūt kāds var padalīties sīkāk,kā ebay atrast armijas apģērbu,kas nav helovīnu jeb sexy times kostīmi?kā arī ne modes apģērbi.
    ar ebay esmu uz tu,bet ne par apģērbu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jāmeklē sadaļā militaria

      Aptuvenais links varētu būt http://www.ebay.com/sch/Militaria-/13956/i.html?_from=R40&_nkw=militaria&=&rt=nc&LH_ItemCondition=3

      Dzēst