sestdiena, 2011. gada 3. decembris

Adsense peļņa ar reklāmu banneriem

adsense pelna ar reklamu baneriem Adsense piedāvā pelnīt naudu izvietojot majas lapā reklāmas bannerus. Principā peļņa ir atkarīga no apmeklētāju daudzuma un citiem svarīgiem faktoriem. Viens no svarīgākajiem faktoriem protams ir apmeklētaju daudzums, kā arī labs saturs. Augstā ievietotajā attēlā var aplūkot cik, tad ir sanācis nopelnīt novembrī un cik patreiz ir sanācis nopelnīt par trīs dienām decembrī. Katru mēnesi šīs summas ir svārstīgas un ir grūti paredzēt, kādi būs ienākumi ar google adsense. Šī mājas lapa nodrošina labu iespēju nopelnīt, kā arī nav nekādu ierobežojumu peļņas ziņā. Var izvēlēties valūtas un es esmu izvēlējies kā noklusējuma valūtu eiro. Naudu ir iespējams saņemt čeka veidā, kurš tiek izsūtīts, ja savākti ir 70 eiro. Katrai valūtai šī summa ir savādāka. Čeks parasti nāk divas nedēļas un pēc tam ejot uz banku, arī nākas nedaudz pagaidīt kādu laiciņu, kamēr nauda iekrīt bankas kontā. Lai izveidotu google adsense kontu ir vienkārsi jāreģistrējās viņu mājas lapā. Pēc reģistrēšanās ir jāgaida kamēr atsūta apstiprinājumu un pēc apstiprinājuma saņemšanas pilnvērtīgi ir iespējams lietot google adsense kontu un sākt pelnīt naudu internetā.

Google adsense čeks - vari izlasīt, kā es saņēmu pirmo čeku savā mūžā. Tā ir lieliska sajūta, iesaku izmēģināt visiem. Reālas peļņas iespējas, ja ir vēlēšanās, nekādas lielās zināšanas nav nepieciešamas viss, kas vajadzīgs blogs un saturs, kurš nav kopēts no citam mājas lapām, jo google visu redz.


2 komentāri:

  1. Nevari lūdzu uzrakstīt pamācību par viņa uzstādīšanu, vairāk intresē tieši par tiem "Pielāgotiem kanāliem" kā viņi darbojas...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pielāgotie kanāli vairāk ir kā informācija par to, kādos reģionos atrodās reklāma. Respektīvi katram pielāgotajam kanālam var definēt aprakstu par to, kas tā ir par reklāmu un kur tā atrodās, lai pēc tam vienkāršāk būtu izanalizēt, kura reklāma un kurš reklāmas novietojums nes lielāko peļņu.

      Dzēst