svētdiena, 2011. gada 20. novembris

What's your number

Filmā what's your number ir stāsts par kādu sievieti, kura žurnalā izlasa, ka ja ir bijuši vairāk kā divdesmit vīrieši, tad visticamāk tāda sieviete vairāk neaprecēsies. Viņai sākās panika un visām savām draudzenēm nozvērējās, ka vairāk neviens neielīdīs viņas biksītēs pirms viņa nebūs pārliecināta, ka šis vīrietis tiešām ir viņas īstais un vienīgais, ar kuru viņa aprecēsies. Tā kā sanāca nedaudz palietot pārmērīgi alkoholu, tad šis solījums tā īsti neizpildījās. Tagad viņai atlika vienīgi meklēt savu īsto un vienīgo, no bijušo vīriešu saraksta, pretējā gadījumā no izlasītā raksta sanāk tā, ka viņa neaprecēsies, ja viņai būs arī divdesmit pirmais vīrietis. Tā nu viņa uzsāka meklēt savus bijušos un turklāt viņai palīdzēja arī viņas kaimiņš. Pa to laiku viņas māsa gatavojās kāzām un meklēja kāzu kleitu. Kāzu kleita tika atrasta veiksmīgi bez kaut kādiem apgrūtinājumiem.

Filmā what's your number piedalijās tādi aktieri kā Anna Faris, Chris Evans, Blythe Danner, Ari Graynor, Ed Begley Jr., Heather Burns, Oliver Jackson-Cohen, Kate Simses, Denise Vasi, Sondra James un citi. Filma what's your number ir 2011. gada romantiskā komēdija.

Komēdijas es skatos diezgan reti, taču vienozīmīgi ir daudz labas komēdijas, taču šo es laikam nevarēšu ierindot starp tām labākajām. Katrā ziņā gaumes ir dažādas un man personīgi šī filma ļoti neaizrāva. Taču nevar teikt arī tā, ka nav skatāma. Vienīgais filmas sižets bija ļoti paredzams un tā ir viena no lietam, kas man nepārāk patīk. Ši filma ir tāda konkrēta ģimenes filma, kuru vairāk vai mazāk var skatīties fonā. Ja gadījumā Jūs meklējiet šo filmu krievu valodā, tad meklētājā variet rakstīt šādus nosaukumu Сколько у тебя?.

What's your number kadri:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru