pirmdiena, 2011. gada 25. jūlijs

House of 9 - filmas

house of 9Filmā house of 9 ir stāsts par cilvēkiem, kuri tiek nolaupīti un iesprostoti kādā mājā. Viņi no mājas cenšās izkļūt, taču pēc kāda laika saprot, ka izejas nav. Nav ne logu ne durvju, tas ir cietoksnis. Pēc kāda laika viņiem tiek paziņots, ka tā ir spēle. Visi deviņi dalībnieki šajā spēlē piedalās neatkarīgi no tā vai viņi to vēlās vai nē. Un tiek paziņots, ka uzvarētājs saņems naudas balvu. Taču ir tikai viens nosacījums, uzvarētājs var būt viens un tas būs tas cilvēks, kurš paliks dzīvs. Starp šiem dalībniekiem ir viens policists un mācītājs. Policistam ir ierocis. Sākotnēji viņi visi nevēlās piedalīties šajā spēlē, taču ar laiku saprot, ka citas izejas nav, jo pārtika daudzums, ko katru dienu saņem ir atkarīgs no tā vai kāds no dalībniekiem ir miris. Ja ilgaku laiku nekas nenotiek, pārtika samazinās. Visa spēle sākās ar nelaimes gadījumu, kad pagrūžot kādu sievieti, tā iet bojā.

Kopumā filma house of 9 ir interesanta ar savu sižetu. Filmas darbība principā sākās filmas vidū, kad visi spēles dalībnieki ir sapratuši reālo situāciju un samierinājušies, ka izeja ir tikai viena un vienam, respektīvi, aiziet tikai uzvarētājs. Kurš, tad īsti no visiem spēles dalībniekiem uzvarēs?


Filma ir 2005. gada un tajā piedalās tādi aktieri kā Denins Hopper, Kelly Brook, Hyppolyte Girardot, Peter Capaldi, Susie Amie, Raffaello Degruttola, Ashley Walters, Morven Criestie, Julienne Davis. Kā jau filmas nosaukums liecina, tad spēlē piedalās deviņi dalībnieki.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru