trešdiena, 2011. gada 2. marts

Nopelnītā adsense nauda februārī

Ir sasniegts mans personīgais rekords, ar adsense naudas pelnīšanu. Par pagājušo mēnesi esmu saņēmis gandrīz 7 euro. Protams, būtu priecīgāks, ja aiz cipara septiņi būtu klāt vismaz vēl divas nulles. Joprojām uzskatu, ka esmu tikai iesācējs ar adsense naudas pelnīšanu. Tā kā brīvā laika ir diezgan maz, tad nesanāk piestrādāt pie labu rakstu radīšanas, kuri piesaista publiku. Ar adsense var pelnīt neierobežoti, taču tad ir arī jāstrādā. Latvijā ir diezgan pagrūti kaut ko nopelnīt ar adsense, taču katrā ziņā neiespējami tas nav. Diemžēl rakstot angliski paverās vairāk iespēju pelnīt. Reklāmas, kas tiek attēlotas mājas lapā, ir daudz vairāk un sastāv no daudz plašāku interešu kategorijām. Lai nu, kā, bet ja menesī var pelnīt arī 20 euro un zinu, ka var pelnīt arī vairāk, tad manuprāt, tas ir labi. Lieka nauda vienmēr noder, lai arī tie ir tikai 7 euro vai vairāk. Es esmu no tiem cilvekiem, kas nerēķina naudu mēnesī, bet gan gadā vai gados. Priekš manis tā pat kā priekš daudziem, 7 euro neko nenozīmē, es ļauju šai summai palielināties, lai tai parādītos kāda vērtība. Kā zināms naudai nav vērtības, bet vērtība ir daudz naudai.

Lai nu kā, tad zemāk redzamajā attēlā var aplūkot manus pagājušā mēneša ienākumus ar adsense.



Adsense nauda

adsense payment proof

Lasi par google adsense naudas pelnīšana internetā

3 komentāri:

  1. Tev izdevās nopelnīt tos 7 Eiro ar reklāmām šajā mājaslapā?

    AtbildētDzēst
  2. Principā jā ,bet ir vēlviena neliela lapiņa. Bet attiecība ir 90 % ( Šī lapa ) pret 10 %. Šomēnes man rekords atkal tiks pārsniegts, ceru izspiest visus 10 Euro.

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti veiksmīgi un apsveicami, ja jau ar blogu latviešu valodā ir iespējama tomērt kaut kāda arī peļņa! Mjā, kā redzu tev ir izdevies atrast, kā teikt, savu jomu, kas man arī deva pāris idejas, kā uzlabot savu nelielo projektiņu un varbūt piesaistīt tam kādu interneta sērferi vairāk.
    Varu vēlēt tikai turpmāku izaugsmi un vairāk lasītāju!
    P.S. ieteiktu izmantot mazāku burtu šriftu un "Dizainā" uzlikt lapu bik platāku, lai lasītājam nebūtu tik daudz "jāskrullē" lapa.

    AtbildētDzēst