pirmdiena, 2011. gada 14. marts

In the land of women - filma par attiecībām

Filmā In the land of women jeb latviešu valodā Sieviešu pasaulē ir stāsts par kādu puisi vārdā Kails. Viņam ir problēmas ar meiteni un viņi izšķirās. Pēc tāda atgadījuma, Kails izdomā, ka dosies dzīvot pie vecmāmiņas. Tur viņam pavērsies iespēja atpūsties no ikdienišķās dzīves. Kaimiņos pie vecmāmiņas dzīvo kāda ģimene, kuriem attiecību ziņā neiet nemazam tik spoži. Kaimiņiene dodoties pastaigā ar suni, iepazinās ar Kailu. Viena iepazīšanās reize noveda pie tā, ka tikšanās palika regulāras. Ta kā Kails bija pilnībā atvērts un mācēja uzklausīt, tad viņiem abiem labi saskanēja. Filmā In the land of women ir stāsts, ka Kails nonāk starp sievietēm un visa filmas ideja balstās uz attiecībām.


Filmu In the land of women, nolēmu skatīties tādēļ, ka tur spēlē aktieris Adam Brody. Adam Brody ir spēlējis daudzsēriju filmā The o.c un bija vēlēšanās redzēt, kā tad viņš ir kā aktieris kādā citā filmā. Filma In the land of women ir Melodrāma. Filmas beigās vairāk vai mazāk viss atrisinās. Neteiksim, ka filmas beigas ir laimīgas taču nav arī tā, ka filma beidzās uz sliktas nots.
Kadri no filmas In the land of women / Sieviešu pasaulē

in the land of women
filma sieviesu pasaule

Filmu kopumā vērtēju ļoti labi es pat teiktu, ka no piecām ballēm lieku piecas. Visi aktieri spēlēja salīdzinoši labi, kā arī viss filmas sižets bija interesants, darbība notika nepārtraukti un filmas stāsts nestāvēja uz vietas. Kā jau iepriekš minēju, tad galvenās lomas aktieris spēlēja seriālā The O.c un tad jau man iepatikās viņa tēlojums, tādēļ nolēmu noskatīties arī šovu filmu lai pārliecinātos par viņa aktiera spējam un teikšu, ka viņam ir talants.

Katrā ziņā šī ir filma, kuru iesaku noskatīties, jo labprāt to pēc pāris gadiem skatītos vēlreiz.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru