sestdiena, 2011. gada 19. marts

Fujifilm finepix av100

fujifilm finepix av100 Fotoaparāts fujifilm finepix av100, manuprāt, ir diezgan izdevies. Salīdzināt ar canon, protams, nevar, bet nav no tiem sliktākajiem modeļiem. Fotokamerai fujifilm finepix av100 ir 12 megapiksēļi. Fotokamerai ir optiskais palielinajums 3 reizes. Ekrāna izmērs ir 2,7 collas. Tas ir pietiekami daudz, lai redzētu visu nepieciešamo. ISO ir iespējams iestādīt līdz 3200. Ir iespēja filmēt HD režīmā 16:9. Fotoaparātam fujifilm finepix av100 ir interesanta lieta, ka pastāv iespēja meklēt bildes pēc datumiem vai citiem parametriem. Fotoaparātam ir iespējams iestādīt panorāmas režīmu, kā rezultātā tiks fotogrāfētas daudz bildes īsā laikā un būs iespēja izveidot lielu attēlu, piemēram, sienas tapeti. Fotokamerai ir iespēja nepieļaut sarkanās acis. Kamera atpazīst seju, kas ir diezgan svarīga funkcija, lai fokus tiktu fokusēts tieši uz seju nevis kaut kur citur. Ir arī tāda ekstra kā bildes stabilizators. Digitālā forokamera strādā no divām AA baterijām. Fujifilm finepix av100 nav no tām dārgākajām kamerām. Ja nemaldos, tad patreizējā cena varēty būt 40 Ls kādā interneta veikalā. Fotokamerai protams ir vairāki fotogrāfēšanas režīmi, sniegs, ballīte, daba, jūra un okeāns, salūts, nakts, portrets un citi. Arī video iestatījumus var mainīt, var izvēlēties filmēt HD 720p režīmā, 640 x 480 un 320 x 240. Jāpiebilst, ka filmējot HD režīmā, fps būs tikai 24 kadri sekundē, bet ja nav jāfilmē braucoša mašīna, tad tas viss ir sīkums. Maksimāli HD režīmā var filmēt 15 minūtes pēc 15 minūtēm ir atkārtoti janospiež filmēšanas poga. SD karte var būt no 512 mb līdz 2 GB un SDHC karte var būt no 4 GB līdz 8 GB. Priekš hd video rakstīšanas ir ieteicams izmantot SD karti ar rakstīšanas ātrumu 4 mb/s, šāds ātrums parasti ir SD kartēm ar klasi numur 4. Var arī izmantot kartes ar lielāku rakstīšanas ātrumu, piemēram, 6, 8, 10 mb /s. Fotokamerai fujifilm finepix av100 ir ļoti laba funkcija, kas man tiešām kadreiz noder. Kamerai ir funkcija, ar kuru var fotogrāfēt tekstu un šis teksts nofotogrāfējās ļoti kvalitatīvi un salasāmi. Ar vienu gigabaitu un iestādījumiem 12 megapikseļi un kompresija fine, var nofotogrāfēt 160 attēlus. Izmantojot SDHC 8 gb karti, ir iespējams nofotogrāfēt 1300 attēlus. Taču teikšu godīgi, ka nevienmēr maksimālie iestādījumi ir tie labākie. Samazinot šos maksimālos iestādijumus var iegūt tikai labumu, attēla kvalitātes paaugstināšanos kā arī būs iespēja fotogrāfēt vairāk attēlu. Piemēram, ar iestādījumiem 9 megapikseļi un SDHC karti 8 gb, ir iespējams nofotogrāfēt 1730 attēlus ar kompresiju fine un ar kompresiju normal, ir iespējams nofotogrāfēt 3370 attēlu.

Es pats vēl tikai eksperimentēju, bet varu teikt, ka attēli sanak diezgan pieņemamā kvalitātē par tādu cenu, kā maksā šī kamera. Automātiskie iestādījumi nekad nebūs nevienai kamerai ideāli, tādēļ ir jāmācās un iestādījumi jāiestāda no rokas, tādā veidā ir iespējams iegūt vislabākos attēla kvalitātes rezultātus. Divus attēlus, kas fotogrāfēti, ar fotokameru fujifilm finepix av100, ir iespējams aplūkot zemāk redzamajos attēlos.

Fujifilm finepix av100


fujifilm av100
fujifilm av100 black finepix

Es uzskatu, ka bildes ar fujifilm av100 finepix ir iznākušas pietiekami labā kvalitātē. Vismaz man pašam patīk, ņemot vēra, ka abās bildēs ir lietots attēla palielinājums (zooms).  Principā rekomendēju šo modeli. Vienīgais ieteikums, akumulatorus vajag vismaz 2300 mAh.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru