pirmdiena, 2010. gada 8. novembris

Lēta pirts priekš izklaides

Pirts ir viena no labākajām vietām, kur ziemā ir iespējams, labi pavadīt laiku. Taču, ir svarīgi, lai cena par pirti nebūtu pārāk liela. Tad nu es esmu apkopojis šādus tādus pirts piedāvājumus, kur var par samērā mazu samaksu, noīrēt pirti. Visas pirtis lielākoties ir Rīgas rajonā. Arī attālums līdz pirtij un nokļūšana ir svarīga lieta. Lai labi atpūstos, citreiz labāk doties pirts pasākumos ar sabiedrisko transportu, tad nu viena pirts šajā sarakstā, tāda būs.


Pirts Sidgundā. Tā ir pirts ar diviem stāviem. Atrodās aptuveni 50 km no Rīgas. Ir iespējama gan sausā, gan arī slapjā pirts. Pirtī atrodās baseins, mūzikas centrs, karaoke, kamīns, grils, sporta spēļu laukums. Ir iespējama arī nakšņošana, taču par atsevišķu samaksu. Pedējo reizi kad biju, tad pirts cena bija 80 Ls.

Pirts Valery. Šī pirts man tiesām patika, jo ir diezgan lēta.Pirts Valery atrodās Saulkrastos. Pirts nav pārāk liela un ir paredzēta mazai kompānijai. Ja nemaldos, tad gultas vietas bija 12, taču var jau mēgināt sagulēt arī vairāk cilvēku. Arī šī pirts atrodās aptuveni 50 km no Rīgas. Pirtī ir krievu pirts, dušas, kamīns. Pirts Valery ir diezgan mājīga un ir patīkami tur atrasties. Cenas ir diezgan svārstīgas, pēdējo reizi cena bija 50 Ls citreiz var dabūt arī lētāk un iespējams, ka citreiz ir nedaudz vairāk.


Pirts ir laba izklaide ziemā!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru