ceturtdiena, 2010. gada 5. augusts

Pelnīt internetā un Latvijā

2009. gads bija tīri labs gads, jo peļņa internetā izmantojot latviešu veidotos projektus bija diezgan popularizējies. Visi projekti, kā viens, izmaksāja nopelnīto naudu. Un par nevienu projektu nevarēju teikt, nevienu sliktu vārdu. Taču pienāca 2010. gads un viss mainijās. Pirmais, kas notika un lika daudz aizdomāties, bija tāda, lieta, ka projekts naudina.lv bankrotēja un tika pārdots. Taču neviens to projektu nenopirka un nauda arī netika izmaksāta ļoti daudzus mēnešus. Kā rezultātā, vienā jaukā dienā, šāds projekts vienkārši vairs nebija. Atverot www.naudina.lv, tika atvērta, pavisam cita mājas lapa, mail.lv. Naudina.lv, pietam bija SIA, kas savā ziņā deva kaut kādu cerību, ka projekts tiešām ir godīgs. Taču, izrādijās, ka laikam būšu kļūdījies. Projekts, naudina.lv, pazuda ar galiem un savu nopelnīto naudu tā arī nedabūju. Sliktākais ir tas, ka nezinu īsti kā lai kādu dabū rokā, kas vadīja šo projektu.

Pēc, naudina.lv kritiena sekoja arī pārējo projektu kritiens. Pārējie projekti vēl pastāv, kā piemēram, cashos, moneytheleech, latbux, bet naudu 2010. gadā pagaidām neesmu saņēmis. It kā jau solījumi ir, bet cerības ir mazas. Ja tuvāko 4 mēnešu laikā, netiks izmaksāta nauda no šiem projektiem, kuros visos kā vienā, nauda ir jau pieprasīta labu laiku atpakaļ, tad secinājumus variet izdarīt paši.

Pagaidām atliek tikai gaidīt.

Izskatās, ka projekti, kuri veidoti Latvijā, diezgan ātri aiziet pagrīdē. Shēma šiem reklāmu klikšķināšanas saitiem ir ļoti laba, taču mūsdienās tas vairs nav tik aktuāli, kā pirms gadiem pieciem un agrāk.

Tagad ir parādījušās citas iespējas kā pelnīt internetā. Daudz uzticamāki varianti un arī ienesīgāki. Daudzi mūsdienās pelna internetā izvietojot reklāmas. Tas, manuprāt, arī ir viens no veidiem kā pietiekoši labi nopelnīt. Reklāma mūsdienās ir ļoti dārga. Jo populārāka mājas lapa ar lielu skaitu apmeklētāju, jo dārgāka reklāma. Ir tādas mājas lapas, kurās par vienu dienu, lai lapā izvietotu reklāmu ir jāmaksā vairāk kā 1000 euro. Ta kā variet izvērtēt paši, cik ir iespējams nopelnīt ar reklāmu. Protams šis peļņas veids ir atkarīgs no mājas lapas realizētās idejas un popularitātes.

Daudzi jautā vai ir iespējams nopelnīt internetā?
Protams, ka pelnīt internetā ir pavisam reāli, jo mēs dzīvojam tāda laikmetā, kurā internets ir vieta, kru cilvēki pat veido savu otro virtuālo dzīvi. Internets sniedz neskaitāmas iespējas pelnīt naudu neizejot no mājām. Cilvēki, kuri strādā birojos, bieži vien veic savu darbu pieslēdzoties ar interneta palīdzību pie sava darba datora. Tāda veidā tiek ietaupīts laiks, kurš tiek pavadīts ceļā uz darbu vai atpakaļ uz mājām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru