piektdiena, 2010. gada 16. jūlijs

PVC logi

pvc logi
Ir tik daudz PVC logu piedāvājumi, bet nav tā īsti skaidrs, pie kuras firmas, tad griezties. Lai ieliktu PVC logus, nepietiek tikai ar pašiem logiem. Vēl ir nepieciešama demontāža, montāža, iekšējā un ārējā palodze, kā arī PVC logu apdare. Visas šīs papildus lietas, sastāda lielākas izmaksas.
Kādus PVC logus tad vajadzētu izvēlēties?
Cik es esmu noskaidrojis, tad ir svarīgi, cik biezas ir PVC logu paketes. Standartā cik zinu, tad tiek piedāvātas 4mm pakete. Logs, sastāv no divām šāda 4mm veida paketēm. Tātad noskaidroju, ka 6mm paketes būtu labakas, vismaz viena no abām paketēm. Kādēļ, vajadzētu likt 6mm paketi, tādēļ, ka ziemā būs ievērojami siltāk. Vēl ir svarīgi, lai starp abām paketēm būtu argona pildījums. Cik zinu, tad visas firmas šādu argona pildījumu, nepiedāvā. Starp visām PVC logu firmām cenas tomēr svārstās. Cenu amplitūda ir apmēram 50 Ls. PVC logi, atvieglo telpu vēdināšanu vasarā, kā arī ziemā. Ieliekot PVC logus, ir manāms ievērojums siltums.


PVC logu labās īpašības ir tādas, ka tie nav īpasi dārgi, kā arī tie ir ļoti viegli kopjami. PVC logi, nav jākrāso, tie ir tikai jāmazgā un tā arī ir visa logu kopšanas tehnika. PVC logi ļoti labi iederās mājas interjerā. Iegādājoties PVC logus, tiem ir ilggadēja garantija. PVC logi, siltumu telpā uzglabā daudz labāk par koka logiem, bezt am koka logi nav tik viegli kopjami, jo tie ar laiku ir jākrāso un iespējams pat jāslīpē, ja ilgi tie nav kopti. Koka logi telpā radīs lielāku mitruma daudzumu nekā PVC logi.

1 komentārs:

  1. Labdien! Nedaudz gan kļūdījāties jautājumā par stikla paketēm.
    Principā ir tā, ka stikla paketēs 4mm vai 6mm varētu būt raksturojums izmantotā stikla biezumam. Pati stikla pakete varētu būt no 24mm līdz pat 42mm bieza, atkarībā no tā vai izvēlaties divu stiklu (viena kamera) vai trīs stiklu (divkameru) stikla paketi.

    Lai ietaupītu siltumu, iesakām izvēlēties logus ar trīs stiklu paketi, kurā būtu divi stikli ar siltumu aizturošo (selektīvo) pārklājumu. Efektivitāte palielinās par 40% -50% izmaksu palielinājums iegādājoties šādus logus nepārsniegs 20%.

    Lai samazinātu trokšņu līmeni mājoklī, var tikt izmantotas stikla paketes ar atšķirīgu stiklu biezumu tajās, piemēram 4mm+6mm vai 4mm+6mm+4mm

    Ar cieņu

    Mārupes logi

    AtbildētDzēst