trešdiena, 2010. gada 17. marts

Spēle travian.lv

Travian ir interneta pārlūka spēle. Šo spēli var spēlēt ar jebkuru interneta pārlūka programmu. Splēles travians ideja ir attīstīt savu ciemu, aizsargāties no citiem spēlētājiem un iet uzbrukumā citiem ciemiem. Travians spēlētāji, cīnās par medaļām un par iespēju būt labākajam travian.lv pasaulē. Spēle, piedāvā izvēlēties vienu no trīs ciltīm. Tiek piedāvātas tādas ciltis, kā Romieši, Galli un Ģermāņi. Katrai ciltij ir savas priekšrocības un savi trūkumi. Iesācējiem ir ieteikts uzsākt spēli ar Romiešiem vai Galliem.

Kādas tad ir priekšrocības un trūkumi katrai ciltij?

Romieši:
Priekšrocība ir tāda, ka uzbrukumā un aizsardzībā, romieši ir pietiekami spēcīgi, taču karavīru izmaksas ir diezgan padārgas.

Galli:
Galliem ir ātri karavīri, un tie ir arī spēcīgi uzbrukumā. Resursu paslēptuve ir lielaka kā citiām ciltīm.

Ģermāņi:
Ģermāņiem ir ļoti lēti karavīri. Mūris ir gandrīz neiznīcinams, taču tas aizsardzības bonusu, praktiski nedod.

Lai iepazītos ar travians speles būtību, uzsākot spēli ir iespēja pildīt uzdevumus. Tadā veidā var iepazīties ar spēli. Kad kāds no uzdevumiem ir izpildīts, uzspiežot labā pusē uz cilts karavīra attēla, atvērsies logs, kurā tiks aprakstīts nākamais uzdevums. Uzdevumus, nevar pildīt visulaiku, ir konkrēts skaits, ko var izpildīt.

Lai būtu vieglāk izdzīvot travian pasaulē, tad nepieciešams sadarboties ar citiem spēlētājiem. Sadarbošanās ar citiem spēlētājiem izpaužās, veidojot alianses. Alianse, nozīmē, ka Jūs apvienojaties, un palīdzat viens otram ar cilts attīstību un aizsardzību. Lai varētu veidot pats savu aliansi, vai arī, lai varētu pieteikties kādā aliansē, tad ir nepieciešams uzbūvēt vēstniecību. Katrs vēstniecības līmenis, nosaka cik alianses biedrus, Jūs variet pieņemt savā aliansē.

Servera darbības ilgums ir 13 mēneši, ik pēc 13 mēnešiem serveris tiek restartēts. Pirms servera restartēšanas tiek paziņoti sezonas uzvarētāji.

Uzsākot spēli, lielāko uzmanību vajadzētu veltīt, resursu attīstībai. Nākamais solis būtu, lielāka uzmanība veltīta resursu paslēptuves būvešanai. Pēc tam, aizsardzībai un mūra būvešanai.

Katrs jaunais travian spelētājs uzsākot spēli, saņem 6 dienu aizsardzību. Tas nozīmē, ka sešas dienas, neviens no spēles travians spēlētājiem Jums nevarēs uzbrukt.

Piebilde, par uzdevumu pildīšanu ir tāda, ka pildot uzdevumus Jūs saņemsiet zeltu. Maksimums, saņemsiet 20 zeltus. Par zeltu Jūs varēsiet iegādāties papildus iespējas, kas uzlabos Jūsu spēles priekšrocības.

Kā jau visās spēlēs, arī travian ir dažādi topi. Un katru nedēļu topa labakais saņem medaļu. Šīs medaļas, pēc tam var attēlot savā profilā un visi redz, ka Jūs esat nopietns spēlētājs.

Ja kādam liekās, ka šī spēle varētu būt priekš viņa, tad droši varam reģistrēties šeit -> Travian


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru