pirmdiena, 2010. gada 11. janvāris

Labākās krievu filmas

Ir daudz un dažādas krievu filmas taču ir tādas, kuras paliek atmiņā jeb arī tādas kuras skaitās klasika. Manuprāt, labākās krievu filmas no vecajām ir šādas:


Briljanta roka


labakas krievu filmas
Filmas sižets man likās ļoti interesants un tāds liekās vēl joprojām. Ir vietas, kur var pasmieties. Filmas sižets ir par to, ka viņam ģipsī kontrabandisti ieliek dimantus, taču policija par to uzzin, un briljantus no ģipša izņem, taču viņam jāturpina spēle un jaizliekās, ka neko viņš nenojauš, lai palīdzētu policijai notvert kontrabandistus. Laba krievu komēdija.



Krievu filma Brat pirmā un otrā daļa

krievu filma brat 2 Pirmā daļa, manuprāt, bija labāka, taču otrai daļai arī nav ne vainas. Filmas sižets ir par krievu mafiju un diviem brāļiem. Šī man liekās ļoti laba krievu filma, jo filmas sižets tiešām aizrauj. Līdzīga žandra filma, kura arī ir krievu filma, saucās Reketieris. To es arī iesaku noskatīties. Beigas, gan nebija īpaši laimīgas, taču sižets bija pietiekami labs, lai būtu vērts noskatīties.


Filma bumer

bumer - labākās krievu filmas
Šaij krievu filmai arī ir vairākas daļas. Veca krievu kino filma, taču diezgan laba.

Principā visas minētās filmas ir iespējams iegūt labā kvalitāte sākot ar DVD un uz augšu. DVD var nopirkt internetā vai arī specializētos veikalos, kur tādas lietas pārdod, arī ebay. Daudzas no filmām ir pieejamas latviski vai ar latviešu subtitriem. Protams, variet arī noskatīties bezmaksas kādā no interneta mājas lapām, taču kvalitāte nebūs tik laba, kā nopērkot oficiāli veikalā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru