piektdiena, 2009. gada 4. decembris

Windows 7

Windows 7 ir bāzēts uz Windows vista. Windows 7 ir ļoti līdzīgs Windows Vista, taču nevar teikt, ka tas ir kaut kāds uzlabojums Windows Vista operētajsistēmai. Kas tad Windows 7 operētajsistēmā ir labāks nekā Windows Vista?
Pārtaisīta ir rīkjosla, kas lietotājam ir nedaudz ērtāka. Visās iepriekšējās Windows operētājsistēmās daudzus gadus šī apakšējā rīkjosla nebija mainījusies jau vairākus gadus, taču beidzot šī rīkjosla ir uzlabota ērtākai lietošanai. Ja ir atvērti vienas programmas vairāki logi, tad tie tiek sagrupēti un piekļūšana tiem ir ļoti ērta. Uzklišķinot uz sagrupētajiem programmas logiem, virs ikonas parādās vizuāli logi visiem sagrupētajiem programmas logiem.

Uzlabota ir arī multimediju vide:
Piemēram, Windows media center darbojas ātrāk, par iepriekšējo Windows media center, kas bija Windows Vista.

Windows 7 nesagādā problemas saprasties ar citām ierīcēm, piemēram, printeri. Kā arī jauna lieta ir tā, ka pievienojot Flash USB, vairs neparadās autorun, kā paši skaidro, tad tas ir tikai priekš drosības. Darbs ar programmām ir ātrāks, kā ar Windows Vista, tad jau vien ir liels solis Windows 7 nākotnē. Windows 7 ir stabilāks kā Windows Vista, tātad arī drošāks.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru