otrdiena, 2009. gada 24. novembris

Filma Bully [2001]

bullyFilmā Bully ir stāsts par diviem draugiem un viens no tiem apcēla otru. Vēlāk viņi iepazinās ar meitenēm un viena no meitenēm to draugu, kuru apcēla pārliecināja, ka tam ir jāpieliek punkts. Un ieteica draugu nogalināt. Tad viņi domāja plānu kā to izdarīt. Sākumā viņi gribēja viņu nošaut, taču saprata, ka tas varētu būt pārāk riskanti. Viņi novāca nelielu kompāniju, kas palīdzētu viņu nosist. Tad šie viņu sadūra ar nazi vairākas reizes, taču viņš vēl bija dzīvs. Tāpēc pārgrieza rīkli un pašās beigās ar beisbola nūju izšķaidīja smadzenes. Kad viss bija izdarīts, viņi viņu iemeta kanālā. Vēlāk sāka stresot, ka neviens to nav darījis un sāka meklēt vainīgo kurš tad īsti viņu noslepkavoja. Taču piedalījās tajā procesā visi.


Filmā Bully pašā sākuma ir 40 % pornogrāfija principā nekas cits tur nenotiek. Filma Bully sāk palikt skatāma kaut kur vidū, kad tiek noslepkavots draugs. Filmas beigas drošvien, ka ir paredzamas!



Filmas Bully kadri:


bully 2011

Piedalijās tādi aktieri kā Brad Renfro, Bijou Phillips, Rachel Miner, Nick Stahl, Michael Pitt, Leo Fitzpatrick, Kelli Garner, Daniel Franzese, Nathalie Paulding, Jessica Sutta, Ed Amatrudo, Steve Raulerson, Judy Clayton, Irene B. Colletti un citi.

Filma ar interesantu sižetu, kurš piesaista nav parasta standarta filma ar parastu stāstu, šeit tomēr viss ir neparasti brutāli un reālistiski. The film bully trailer var noskatīties youtube. Kur var noskatīties šo filmu bully 2001? Ir vairāki varianti, piemēram, interneta adresē rapidshare, megauploud, torrent, 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru