svētdiena, 2020. gada 28. jūnijs

Likmes uz futbolu sporta totalizatorā

Vakar uzliku likmi uz futbola spēli un veismīgi uzminēju rezultātu. Pagaidām joprojām pieturos pie likmēm uz vārtu skaitu minēšanu, jo to tomēr ir vieglāk uzminēt ne kā to, kura komanda uzvarēs it sevišķi, ja spēlē līdzvērtīgas komandas.


Mana futbola likme bija uz vārtu skaitu, ka būs mazāk par 3.5. Tas nozīmē, ka ja iesit 3 vārtus es uzvaru, ja būtu četri vārti es zaudētu. Manā gadījumā bija 3 vārti un es uzvarēju. Koeficiants nebija liels. Tas bija 1.23. Taču jāatceras tas, ka, jo mazāks koeficients, jo lielāka varbūtība uzminēt. Kā arī jāatceras galvenais sporta totalizatora noteikums, ka sporta spēles ir neprognozējamas, jo sportā var notikt neparedzamas lietas.

Augstāk pievienotajā bildē ir redzams, ka liku sporta likmi 278.15 Eur un laimēju 342.12 Eur. Peļņa no tā sanāk 342.12 - 278.15 = 63.97 Eur.

Ja viena gada laikā laimests ir bijis zem 3000 Eur nodokļi nav jāmaksā, taču, ja laimests pārsniedz 3000 Eur, tad no laimesta vēl ir jānorēķina nost nodokļi.

Pagaidām mana totalizatora stratēģija ir likt uz vārtu skaitu vairāk/mazāk. Risks pastāv vienmēr, bet šobrīd izskatās cerīgi.

Lasi vairāk par sporta likmēm uz futbolu

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru